• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HBO, Lovecraft Countrye İptal Kararı Verdi
04 Temmuz 2021 Pazar 11:04

HBO, Lovecraft Country'e İptal Kararı Verdi

HBO'dan, Lovecraft Country için sürpriz bir karar çıktı
"Lovecraft Country"nin HBO tarafından ikinci sezon için yenilenmediği doğrulandı. HBO, yaptığı açıklamada, "Lovecraft Country'nin ikinci sezonuyla ilerlemeyeceğiz. Yetenekli oyuncu kadrosu ve ekibin özverili sanatı için bu çığır açan diziyi hazırlayan Misha Green'e minnettarız. Hayranlarımıza da bu yolculukta bize katıldığı için teşekkür ederiz.” dedi.
 
Dizinin ilk sezonu Ağustos 2020'de prömiyer yaptı. Gösteri, Matt Ruff'ın aynı adlı tekil romanına dayandığından, diziye devam etmeme hamlesi mantıksız bir durum değil. HBO, “Big Little Lies” gibi diğer dizilere de benzer kararlar verdi ama bu dizi, dayandığı kitabın yazarı Liane Moriarty'nin başka bir sezonun temeli olarak hizmet etmesi için orijinal malzemeyi kaleme almasından sonra ikinci sezon onayı aldı.
 
“Lovecraft Country”, arkadaşı Letitia “Leti” Dandridge (Jurnee Smollett-Bell) ve amcası George (Courtney B. Vance)'la bir yolculuğa çıkmak için bir araya gelen 25 yaşındaki Atticus Black'i (Jonathan Majors) takip ediyor. 1950'lerde geçen hikayede Jim Crow, Amerika'daki kayıp babasını bulmaya çalışır. Ailesiyle hem beyaz Amerika'nın ırkçılığına, hem de ciltsiz kitaplardan fırlayan kötü niyetli ruhlara karşı hayatta kalmalı ve üstesinden gelmelidirler.
 
Dizide ayrıca, Michael K. Williams, Aunjanue Ellis, Wunmi Mosaku, Abbey Lee ve Jamie Chung rol aldı. Dizi, Misha Green tarafından yazıldı ve Green, yönetici yapımcılığı üstlendi. Green'e ek olarak, Jordan Peele, Monkeypaw Productions adına yapımcılık kararı aldı. JJ Abrams ve Ben Stephenson da Bad Robot Productions aracılığıyla yürütücü yapımcılık yaptı. David Knoller aynı zamanda bir yönetici yapımcıydı. Dizi, olumlu eleştirilerin yanında, Altın Küre ve Emmy Ödülleri'inde boy gösterdi.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 910 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA