• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Harvey Weinstein ile Georgina Chapman resmen boşandı
15 Temmuz 2021 Perşembe 09:40

Harvey Weinstein ile Georgina Chapman resmen boşandı

Birden fazla kadın tarafından tecavüz ve cinsel saldırıyla suçlanan ve 23 yıl hapis cezasına çarptırılan Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein ile iki çocuğunun annesi Georgina Chapman resmen boşandı.
Gizli tutulan boşanma davası sonucunda Weinstein'in Chapman'a yapacağı ödeme miktarı bilinmese de daha önce yaptıkları evlilik sözleşmesinin ayrıntıları ortaya çıktı.
 
Cinsel saldırı suçundan hapis yatan Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein ile Georgina Chapman’ın boşanma davası resmen sona erdi.
 
Manhattan Yüksek Mahkemesi’nde görülen davaya, cezaevindeki Weinstein katılamadı.
 
Moda tasarımcısı Georgina Chapman, ünlü yapımcıyla hakkında ortaya atılan bir dizi cinsel saldırı ve tecavüz iddiasının ardından 2017’de ayrıldı. Chapman, boşanma davasının sürdüğü son iki yıldır da ünlü aktör Adrien Brody ile ilişki yaşıyor.
 
20 milyon dolar talep etti
 
Bir partide tanışarak 2007’de evlenen 69 yaşındaki Weinstein ile 45 yaşındaki Chapman’ın India (10) ve Dashiell (8) adlarında iki çocuğu bulunuyor.
 
Çiftin boşanma davası Ocak 2018’de başladı. Chapman, eski eşinden 15 milyon dolar ile 20 milyon dolar arasında tazminat ile çocukların velayetini talep etti.
 
Evlilik sözleşmesi ortaya çıktı
 
Çiftin yaptığı evlilik sözleşmesine göre Weinstein, Chapman’a her bir evlilik yılı için 300 bin dolar eş desteği ödemek zorunda. 10 yılın ardından ödeme miktarı 400 bin dolara çıkıyor. Anlaşmanın tam da çift 10’uncu yıl dönümlerine yaklaşırken yapıldığı öğrenildi.
 
Chapman ayrıca 15 milyon dolarlık West Village konağı ve 12 milyon dolarlık Hamptons sahil evi gibi evlilik varlıklarının bir kısmını ve diğer ödemeleri de sözleşmeyle güvence altına aldı.
 
Davada isimlerini gizli tuttular
 
Çift, isimlerini gizli tutarak boşanma davası açtı ve tüm kayıtlar mühürlendi. Ancak davanın seyrinde çiftin çekişmesi esnasında, mahkemede "özel uçuşlar için ödemeler", "Cannes'a çek", "Vogue yazıları", "sanığın hayırseverliğini belgeleyen makaleler" ve "kefalet fonlarının makbuzu" gibi kayıtlar yer aldı.
 
"Eşimden ayrılmayı seçiyorum"
 
Weinstein hakkında birden fala kişiye cinsel saldırıda bulunma iddiası ortaya atıldıktan sonra Chapman, Ekim 2017’de yapımcıyla yollarını ayırdığını duyurdu. “Kalbim bu affedilemez eylemler yüzünden acı çeken kadınlar için kırık” diyen Chapman, ayrılığını açıklarken, “Eşimden ayrılmayı seçiyorum. Küçük çocuklarımın bakımı benim için öncelikli olan” ifadesini kullandı.
 
"Yeniden ailemin hayatında olmayı umuyorum"
 
Chapman’ın açıklamasının ardından, danışmanlık aldığını söyleyen Weinstein, “Daha iyi olduğumda ilişkimizi yeniden inşa edebiliriz” diye konuştu. Yapımcı ayrıca, “Onu ve çocuklarımızı seviyorum. Daha iyi olduğumda yeniden onların hayatında olmayı umuyorum” diye ekledi.
 
Weinstein, geçen mart ayında tecavüz ve cinsel saldırı suçundan 23 yıl hapis cezasına çarptırılarak cezaevine gönderildi.
 
magazinmahallesi.com
Bu haber toplam 851 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA