• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Güzeloğlu: Çeyrek asırdır aşılamamış eksiklikler kısa bir sürede aşılacak.
29 Ağustos 2019 Perşembe 11:06

Güzeloğlu: Çeyrek asırdır aşılamamış eksiklikler kısa bir sürede aşılacak.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, "Çeyrek asırdır aşılamamış eksiklikler kısa bir sürede aşılacak." dedi.
Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DİSKİ) ziyaretinde ilgili birim amirlerinden yürütülen çalışmalarla ile ilgili bilgi alan Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, kısa sürede gerçekleştirecekleri çalışmalarla DİSKİ'yi Türkiye'nin en iddialı kurumu olarak ön plana çıkaracaklarını belirtti.
 
DİSKİ'yi denetleyerek incelemelerde bulunan ve personelle bir araya gelen Güzeloğlu, "DİSKİ bizim için her zaman kamu hizmetinin en önemli ve temel alanıdır. Kurumsal kimliği ile bugün DİSKİ’nin sunduğu tüm hizmetleri çok daha nitelikli, sürdürülebilir ve o anlamda öngörülebilir olması da temel hedefimiz ve gayemizdir." dedi.
 
17 ilçenin 17 bin kilometrekarede yaşayan bir milyon 800 bin vatandaşın her şeyin en güzeline layık olduğuna dikkat çeken Güzeloğlu, hizmet alanında ne yazık ki ciddi boşlukların bulunduğunu aktardı. Mahalle muhtarlarının son 5,5 ayda ilaçlama yapılmadığını bildirdiklerini açıklayan Güzeloğlu, "Bugün köylerdeki hala süren yol, su, kanalizasyon ve benzeri bütün eksikler ve aksaklıklar yönettikleri tüm süreçte halkı öncelemeyen, insanı merkeze almayan ve ne acı ki Diyarbakır’a değer ve önem atfetmeyen bir anlayışın sonucudur.” ifadelerini kullandı.
 
"Bu kenti dönüştürecek projelerimiz var"
 
Diyarbakır için önemli projeleri bulunduğunu vurgulayan Güzeloğlu, "Şu anda Diyarbakır’da hazırladığımız projeler, hayata geçirdiğimiz altyapı, başta Silvan Projesi olmak üzere Organize Sanayi Bölgesi, Tekstil İhtisas Bölgesi, Lojistik Bölgesi. Tüm bunlar ve turizm ağlarında inşallah eylem planımızda çok kısa bir zamanda hayata geçecek. Sur’dan başlayarak bu kentin geleceğini dönüştürecek ve değiştirecek projelerimiz var.” şeklinde konuştu.
 
Güzeloğlu, “Diyarbakır’ı doğru anlatmanın, Diyarbakır’ı hak ettiği yere taşımanın mücadelesindeyiz. Burada sizler de bu ekibin bir parçasınız. Samimiyetle, gayretle, ihlasla devletine, değerlerine, milletine sadakatle çalışan herkesle yol yürürüz. Bizim kimseyle bu anlamda bir ön yargımız olamaz. Zaten sizden başkasıyla da bu işi yapamayız.” ifadelerine yer verdi.
 
"Çeyrek asırdır aşılamamış eksiklikler kısa bir sürede aşılacak"
 
33 yıldır devlet hizmetinde ve 17 yıldır kesintisiz valilik yaptığını kaydeden Güzeloğlu," Çalıştığım diğer büyükşehirlerin hiç birisinde bu derece bir eksiklikle karşılaşmadım. Hala altyapıda yapısal eksiklikler var. Nerdeyse bir çeyrek asırdır aşılamamış noksanlıklar var. Bu eksiklikler çok kısa bir sürede aşılacak.” dedi.
 
DİSKİ’nin bütün personelinin kendileri açısından ayırt etmeden bir olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, "Bu hizmeti taşıyan bir gönül elçisi olun dokunun. Değişimi hissettirin, dokunun. Türkiye örneklerindeki bütün kurumlardan en iddialı kurum olarak DİSKİ’yi biz öne çıkartacağız.” ifadelerini kullandı.
 
Güzeloğlu, personelle hitaben yaptığı konuşmanın ardından daire başkanlarıyla projelerin değerlendirildiği bir toplantı yaptı. (İLKHA)
Bu haber toplam 164 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
  • Mide üşütmesine ne iyi gelir?
  • Diz kireçlenmesine karşı öneriler
  • Yağış nedeniyle süt ve peynirde bolluk oluştu
  • Afrika'dan gelen çöl tozu 2 gün etkili olacak
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA