• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Grey’s Anatomy Yıldızı Jesse Williams, Secret Headquartersın Kadrosunda
03 Temmuz 2021 Cumartesi 10:19

Grey’s Anatomy Yıldızı Jesse Williams, Secret Headquarters'ın Kadrosunda

Williams, filmin iddalı kadrosuna kötü adam olarak dahil oldu
TV dünyasının uzun soluklu dizilerinden Grey's Anatomy 'deki performansıyla tanınan yıldız oyuncu Jesse Williams, kötü adam rolüyle Paramount Pictures'ın yüksek profilli aksiyon filmi Secret Headquarters'ın kadrosunda yer alacak. 12 Ağustos 2022'de vizyona girmesi planlanan film, Batcave'de geçen bir Evde Tek Başına hikayesi olarak tanımlanıyor.
 
Williams, son yılların en sevilen oyuncularından Owen Wilson, Michael Peña, Walker Scobell, Momona Tamada, Keith L. Williams, Abby James Witherspoon ve Kezii Curtis'in yer aldığı oyuncu kadrosuna katılıyor. Aksiyon filmlerinin tescilli yapımcısı olan Jerry Bruckheimer ve Chad Oman'la birlikte filmin ortak yapımcılığını üstlenecek.
 
Henry Joost ve Ariel Schulman, Josh Koenigsberg'le birlikte senaryonun mevcut taslağını yazacak ve filmi yönetecek. Hikaye, Christopher Yost'un orijinal bir fikrine dayanacak. Williams, ABC/Shondalans yapımı Grey's Anatomy 'nin 272 bölümünde Dr. Jackson Avery'i canlandırdı ve spin-off projesi Station 19'da aynı karakteri tekrar canlandırdı.
 
Jesse Williams'ın rol aldığı diğer projeler arasında Hulu için çekilen, bol yıldızlı mini dizi Little Fires Everywhere, Mark Gordon Pictures'tan gelen, Dewanda Wise ve Winston Duke'un karşısında yer aldığı Marked Man filmi yer alıyor ve oyuncu, Richard Greenberg'in Take Me Out oyununda rol almak için Broadway'e geri dönüyor.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 885 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA