• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gökcan; “Yerel seçimler için inancımız ve güvencimiz tam”
27 Eylül 2018 Perşembe 09:11

Gökcan; “Yerel seçimler için inancımız ve güvencimiz tam”

Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçelerinde AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantıları yapıldı.

Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçelerinde AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantıları yapıldı.

Ortaca ilçe binasındaki toplantıya AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Ortaca İlçe Başkanı Hakan Fevzi İlhan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. AK Parti heyeti üç ilçede de danışma kurulu toplantılarının yanı sıra muhtarlarla bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, il genelinde muhtarlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Meclis çalışmaları hakkında da bilgiler veren Gökcan; "Muğla'da çeşitli programlara katıldık. Sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldik. Muhtarlarımızla görüşüyoruz. Fethiye, Seydikemer, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman'da muhtarlarımız ile fikir alışverişinde bulunduk. Amacımız muhtarlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek. Muğla Milletvekili olarak muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarımızı yürütüyoruz." diye konuştu.

"Ortaca ve Dalaman'ı tekrar almak istiyoruz"

Yerel seçim öncesi Ekim ayında Kızılcahamam kampına katılacaklarını belirten Milletvekili Gökcan, kampın verimli geçeceğine inandığını ifade ederek; "Muğla ile ilgili hem aday adaylığı süreci hem de seçim stratejisi konusunda sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında görüşmelerimiz ve istişarelerimiz olacak. Yerel seçimlerde AK Parti olarak oldukça iddialıyız. Muğla'da mevcut 3 belediyemiz var. Önümüzdeki seçimde büyükşehir belediye başkanlığı olmak üzere ilçelerimizde de belediye başkanlığında iddialıyız. Ortaca çok istediğimiz ve geçmiş dönemde aldığımız bir belediye. Kaybettiğimiz Ortaca Belediyesini almak istiyoruz. Yine çok az bir oyla kaybettiğimiz Dalaman Belediyesini almak istiyoruz. Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçelerinde başarılı olmak istiyoruz. AK Parti olarak inancımız ve güvencimiz tam." dedi.

 
 
Kaynak:
Bu haber toplam 530 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA