• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Francesca Noel, Bağımsız Drama Poolsun Kadrosuna Katıldı
10 Temmuz 2021 Cumartesi 16:41

Francesca Noel, Bağımsız Drama 'Pools'un Kadrosuna Katıldı

Yeni yetenek Noel, kariyerinde önemli bir adım atıyor
Yeni yeteneklerden Francesca Noel, bağımsız yapım Pools'un kadrosuna katıldı. Noel, adları daha önce duyurulan diğer oyuncular Odessa A'zion, Michael Vlamis, Tyler Alvarez ve Ariel Winter'ın olduğu kadroya katılmış oldu. Genç oyuncu, kariyerine son birkaç yılda oluşturmaya başladı ve bu sıçrama onun için önemli bir adım olarak görülüyor.
 
Sam Hates'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve aynı zamanda senaryosunu kaleme aldığı Pools, üniversite ikinci yılında başarısız olduktan sonra yaz okulunda kalan Kennedy'yi (A'zion) takip ediyor. Bir sıcak hava dalgasının ortasında, Chicago'nun kuzey kıyısındaki Lake Forest'ın zengin mülklerinde havuz partisi için ilginç karakterlerden oluşan bir ekip toplanır. Ancak, sırlar açığa çıktıkça, vahşi bir eğlence gecesi, kendini keşfetmenin yer aldığı gizemli bir deneyime dönüşür.
 
Noel, içine kapanık olduğu için hayata tutkulu ve aç bir karakter olan Shane rolünü oynayacak. O, dünyaya yeni gelen ve içine dalmaya hazır gençliğin mükemmel bir portresi. Pools'un yapımcıları Adonis Tountas, Jack Heston, Mike Ware ve Seth Savoy olacak. Noel, prömiyerini Sundance ve SXSW 2021'de gösterilen Romeo & Juliet hikayesi R#J'deki Juliet rolüyle yaptı. Şu anda Amazon Prime'da Tayarisha Poe'nun yönettiği Selah and the Spades adlı uzun metrajlı filmde yer alıyor.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 906 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA