• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FEDAKÂRLIK, “NARİN BİR AŞK”I KURTARABİLİR Mİ?
20 Ocak 2021 Çarşamba 13:13

FEDAKÂRLIK, “NARİN BİR AŞK”I KURTARABİLİR Mİ?

Her şey masallardaki gibi olsaydı tüm yaralar iyileşir, bütün karanlıklar eninde sonunda mutlu sonun ışığıyla dağılırdı.
Her şey masallardaki gibi olsaydı tüm yaralar iyileşir, bütün karanlıklar eninde sonunda mutlu sonun ışığıyla dağılırdı. Geleceğe dair birbirinden güzel ve umut dolu hayaller kuran Narin’in hayatı kalbinin defalarca kırıldığı anda bir kâbusa dönüyor. Narin’in her tökezlemede onca güçlüğe rağmen dimdik hayata tutunmasını anlatıyor Narin Bir Aşk. Yazar Burcu Taşkın’ın hüzün dolu kalemi, adeta bir iç hesaplaşma ve yanıtını arayıp da bulamadığı soruların ortasındaki bir kadının hikâyesinde, aşkın tanımını yeniden yazıyor.
 
“Artık sevgi, saygı, aşk, ilgi, sıcaklık, temas, paylaşmak gibi birbirini seven insanların, âşıkların, sevgililerin, eşlerin hissettiği duyguların hiçbirinin yaşanmayacağı; bir ilişkinin, evliliğin var olduğu bir çeşit zindandaydı yine Narin. Mehmet’in kendisine ayırdığı kısa vakitlerde, kısıtlı ilgilerle ve ara sıra söyleyeceği sevgi sözcükleriyle yetinmeye çalışarak nasıl bir hayatları olacağını aşağı yukarı tahmin ederek mecburen bir zindandan çıkıp yenisine girmişti bedeni…”
 
Gazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nü birincilikle bitirerek kısa bir süre sektörde değişik kuruluşlarda görev yapan Burcu Taşkın aktif çalışma hayatından uzaklaşınca çok sevdiği kitaplara ve yazmaya ağırlık verdi. Yaşam hikâyesini kendi metafor zenginliğinde, derin bir hüzün ve çaresizlik halinde anlatırken Narin’in anlatısında tüm kadınlara ve belki de aşkı arayan kadınlara sesleniyor.
 
Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlanan Narin Bir Aşk, gerçek ve zorlu bir aşk hikâyesi okumak isteyen okurla buluşuyor.
 
narin-basinbulteni2a.jpg
 
Bu haber toplam 305 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA