• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eski Bakanlardan Midyata Çıkarma
21 Haziran 2021 Pazartesi 16:01

Eski Bakanlardan Midyat'a Çıkarma

Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız Midyat’a geldi, Midyat ilçesinde tarihi mekanları gezdi, esnafı ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız ile Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ, Mardin’in Midyat ilçesinde tarihi mekanları gezdi, esnafı ziyaret etti. Eski bakanlara Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve Midyat İlçe Belediye Başkanı Veysi Şahin ve İlçe Kaymakamı Tekin Dündar refakat etti.

Midyat Devlet Konuk Evini gezen ve esnafı ziyaret eden eski bakanlar vatandaşların yoğun ilgisi ile karışlandı. Mor Gabriyel Manastırını ziyaret eden heyet, Metropolit Semuel Aktaş’tan manastır hakkında bilgi aldı.

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Twitter  hesabında gezi ve ziyaretlerle ilgili şunları paylaştı “Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanımız Sayın Taner Yıldız, Sağlık Eski Bakanımız Sayın Recep Akdağ ve beraberindeki heyet ile birlikte Devlet Konuk Evi’ni ziyaret ederek hem yöresel reyhani gösterisini izledik hem de vatandaşlarımızla bir araya geldik.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanımız Sayın Taner Yıldız, Sağlık Eski Bakanımız Sayın Recep Akdağ ve beraberindeki heyet ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Esnafımıza hayırlı kazançlar diliyorum. Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanımız Sayın Taner Yıldız, Sağlık  Eski Bakanımız Sayın Recep Akdağ ve beraberindeki heyet ile birlikte Mor Gabriel Manastırını ziyaret ettik.” Eski bakanların Mardin’e geliş sebepleri ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

2-091.jpg

Bu haber toplam 371 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA