• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
En güzel yatırım gençliğe yapılan yatırımdır
28 Eylül 2019 Cumartesi 11:08

'En güzel yatırım gençliğe yapılan yatırımdır'

Gençlerin Türkiye'nin geleceğini daha güzel bir şekilde şekillendireceğini belirten Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, en güzel yatırımın gençliğe yapılan yatırım olduğunu söyledi.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'teki temasları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte Şahinbey Belediyesi tarafından başarılı öğrencilere yönelik bisiklet dağıtım törenine katıldı.
 
Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesinde Akkent Spor Köyünde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Bakan Gül, gençlerin her şeyin en güzeline layık olduğunu belirtti.
 
Gençler için çok önemli yatırımlar yapıldığını belirten Gül, "En güzel yatırım gençliğe yapılan yatırım anlayışıyla çok değerli Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun gençlere yönelik çok büyük hizmetini ve yatırım faaliyeti içerisinde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz günlerde 1453 gencimize bisiklet hediye ettik. Şimdi 1923 adet bisiklet dağıtıldı. Cumhurbaşkanımızın gençliğe ve spora yapmış olduğu katkıları ve vermiş olduğu ehemmiyeti çok iyi biliyorsunuz. Bugünler bir hayal gibiydi. Yapılan tüm yatırımlar sizler için ve sizler daha güzel şeylere layıksınız. İnşallah sizler Türkiye'nin geleceğini daha da güzel şekillendireceksiniz." dedi.
 
"Gençler her şeyin en güzeline layık"
 
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da gençlerin her zaman her şeyin en güzeline layık olduğunu belirterek, "Dört bir yanı spor tesisleriyle dolu bir alandayız. Gerçekten de örnek bir şehirleşme modeli ortaya konmuş, bu bağlamda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na tebriklerimi ve teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Gönüllerin, güzelliğin şehri olan Gaziantep her şeyin en iyisine ve en güzeline layık. Siz gençler de her şeyin en güzeline layıksınız. Umarım bu bisikletleri en güzel günlerde kullanırsınız. Çünkü sizler başarılı gençlersiniz bu anlamda da sizleri ayrıca tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
 
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da Şahinbey Belediyesi olarak gençlere ve spora yapılan yatırımların devam edeceğini belirterek, gençlere yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirtti.
 
Geçmişte Gaziantep'in spor yatırımları anlamında çok fakir olduğunu belirten Tahmazoğlu, kentin en büyük ilçesi olan Şahinbey ilçesine yaptıkları spor yatırımlarını anlattı.
 
Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere bisiklet dağıtımı yapıldı. (İLKHA)
Bu haber toplam 166 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Gazze’de Gönüllü Doktorluk Yapan Taner Kamacı Üniversite Öğrencilerine Gazze İzlenimlerini Anlattı
  • Mardin'den İlhamla Tasarlanan Takılar Slovenya'da
  • KAYMAKAM ÖZDEMİR’DEN TURİZMCİ ESNAFA ZİYARET
  • MİDYAT MÜFTÜSÜ BULUNMAZ’A PLAKET
  • Devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA