• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Elektrik zammına sosyal medyadan tepki
01 Temmuz 2021 Perşembe 09:41

Elektrik zammına sosyal medyadan tepki

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, 1 Temmuz'dan itibaren elektrik fiyatlarına yüzde 15 zam yapılmasına sosyal medya üzerinden tepki yağdı.
Elektrik fiyatına yapılan yüzde 15'lik zamma siyasi parti temsilcileri, akademisyen, yazar ve sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi.
 
Sosyal medya üzerinden "Elektrik zammı" etiketiyle gösterilen tepkiye kısa sürede binlerce kişi destek verdi.
 
Elektrik zammına tepki gösteren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Her ay yaptıkları doğal gaz zammı yetmiyormuş gibi elektriğe yine yüzde 15 zam yaptılar. İktidar sanki yemin etmiş söke söke vatandaşın varını yoğunu alacak." ifadesini kullandı.
 
HÜDA PAR Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz ise " Elektriğe yüzde 15 zam yapılmış. Bu kaçıncı zam? Birileri daha fazla kazansın diye halkın cebine el atmaktan vazgeçin artık. El insaf! Deli Dumrul bile bu kadarını yapmamıştı." tepkisini gösterdi.
 
İYİ Parti teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın da yapılan zammın millete zulüm olduğunu belirterek, "Zam ve zulüm dönemi! Milyonlarca memur, emekli ve çalışana; 6 ayda yüzde 3 zammı reva gören iktidar, elektrik fiyatlarına tek kalemde yüzde 15 zam yaptı. Bu zam, millete zulümdür! Adaletiniz batsın! İnsafınız kurusun! Kuldan utanmıyorsunuz; bari Allah'tan korkun!" diye tepki gösterdi. (İLKHA)
Bu haber toplam 160 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA