• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Elazığ Devlet KlasikTürk Müziği Korosu Konseri Beğeni Kazandı
06 Ocak 2018 Cumartesi 11:58

Elazığ Devlet KlasikTürk Müziği Korosu Konseri Beğeni Kazandı

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “İlimizde kültür sanatın en iyi yerlere gelmesi için etkinliklere ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Yaman, “Kültür ve Sanatta da en güzel yerlere geleceğiz”

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “İlimizde kültür  sanatın en iyi yerlere gelmesi için etkinliklere ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. 1 yıl içinde 100’ün üzerinde kültür ve sanat etkinliğini şehirle tanıştıran Büyükşehir Belediyesi, bir sanat programını Mardin halkı ile buluşturdu. Elazığ Devlet KlasikTürk Müziği Korosu unutulmaz bir müzik ziyafeti gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ın yanısıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Geceden klasik Türk müziğinin en güzel örnekleri izleyiciye aktarıldı.

Her yönüyle gelişim

Mardin’de kültür ve sanatta da güzel şeylerin olduğunu kaydeden Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Şehirde sanatın her dalının yaşaması ve sevdirilmesi için çaba veriyoruz” ifadesini kullandı. Bu bağamda program planlamalarını yaptıklarını dile getiren Yaman, “Mardin’in her yönüyle değişimi için çaba vermekteyiz. Bu düşünceyle gece gündüz demeden projelerimize hayat vermekteyiz. Alt yapı üst yapı ve sosyal projelerimizle 1 yıl içinde şehrimize değişimi yaşattık. Kültür ve sanatta da iyi çalışmalar yapmak için çaba vermekteyiz. Bu bağlamda uluslararası programlar da olmak üzere önemli etkinlikleri ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza armağan ediyoruz. Bu gece de güzel bir programı icra etmenin mutluluğunu yaşıyoruz”  şeklinde konuştu.

Güzel bir konser

Yaman, “Geçmişimize iz bırakan ve nesillerce yaşatılması gerektiğine inandığımız programları da ilimizde yapıyoruz. Bu nedenle KlasikTürk Müziği konserini düzenledik. Elazığ’dan gelen ekiplerimiz Mardinli hemşehrilerimize güzel bir gece yaşattı. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür programları arttırarak sürdüreceğiz. Ayrıca yerel değerlerimizi de gün yüzüne çıkaracağız. Bizlere bu güzel geceyi yaşatan Elazığ Devlet KlasikTürk Müziği Korosu’na teşekkür ederiz” diyerek sözlerine son verdi. 

764a5213.jpg

764a5191.jpg

Bu haber toplam 273 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA