• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ekinci, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi
11 Ocak 2018 Perşembe 12:42

Ekinci, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı iş kolu temsilcileriyle bir araya geldi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı iş kolu temsilcileriyle bir araya geldi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Sivil Toplum Örgütü temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunmayı sürdürüyor. Aliya İzzetbegoviç Kültür Konağında Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı iş kolu temsilcileriyle bir araya gelen Ekinci, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Memur-Sen İl Başkanı İbrahim Coşkun, Toç Bir Sen Şube Başkanı Mehmet Kılıç, Kültür Memur-Sen Şube Başkanı Aykut Hakan Kutluhan, Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Şükrü Şeyhanlı, Sağlık Sen Şube Başkanı Faruk Günak, Eğitim Bir Sen Başkan Yardımcısı Mustafa Kanıkara, Enerji Bir Sen Şube Başkanı Abdullah Karababa, Enerji Bir Sen delegesi Ziya Karabiber, Diyanet Sen Şube Başkanı Mehmet Hadi Gündüz, Ulaştırma Memur Sen Şube Başkanı Tahir Çiftçi, Büro Memur Sen Şube Başkanı Fethi Akbulut, Birlik Haber Sen Şube Başkanı Mithat Özgültekin, Genç Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Bozdağ, Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tepe'nin de katıldığı toplantı, belediyenin çalışmalarının anlatıldığı sunum ile başladı. Soru cevap ve fikir alışverişinde geçen toplantı sonunda konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, katılımcı belediyecilik anlayışını benimsediklerini söyledi.

Kentte sorumluluk sahibi her bireyin fikirlerinden istifade etmeyi sürdüreceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci," Memur Sen'e bağlı iş kollarıyla ve sendika başkanlarımızla bir araya geldik. Kendilerine belediye olarak yaptığımız çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdik. Bundan sonra yapacağımız projeleri de kendilerine izah etmiş olduk. Bu şehirde yaşayan bireyler olarak, sorumluluk sahibi kişiler olarak kendilerinin fikirlerinden istifade ettik. Kentimizin daha yaşanılabilir bir şehir haline gelmesi adına bundan sonra da katkılarını beklediğimizi ifade ettik. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz "dedi.

Memur Sen İl Başkanı İbrahim Coşkun da," Memur-Sen iş kolları olarak Eyyübiye Belediye Başkanımıza sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili bizlere bir sunum yapıldı. Biz de iş kolları olarak fikirlerimizi beyan ettik. Biz tekrar ev sahipliğinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 
 
Kaynak:
Bu haber toplam 312 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA