• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Donnie Yen, John Wick 4ün Oyuncu Kadrosuna Katıldı
05 Haziran 2021 Cumartesi 10:46

Donnie Yen, John Wick 4'ün Oyuncu Kadrosuna Katıldı

Donnie Yen, John Wick 4 yıldızı olacak.
Devam halkası John Wick 4'ün oyuncu kadrosuna yıldız bir oyuncu daha katıldı. Açıklamalara göre IP Man'in başrol oyuncusu Donnie Yen, John Wick 4'te rol alacak. Yen, John Wick'in eski bir dostunu canlandıracak. Ancak karakter hakkında daha detaylı bir açıklama yapılmadı.
 
57 yaşındaki oyuncu Donnie Yen, John Wick 4'te izleyici karşısına çıkacak. Söylenenlere göre Donnie Yen'in karakteri ve John Wick'in ortak bir geçmişi ile ortak düşmanları olacak. Yen'i IP Man'in yanı sıra Rogue One: A Star Wars Story filminde birkaç yıl önce izlemiştik. John Wick 4'ün yönetmeni Chad Stahelski, Yen'in kadroya dahil edilmesi hakkında şu sözleri sarf etti: "Donnie Yen seriye katıldığı için çok şanslıyız. Bu yeni ve heyecan verici rolde onunla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum."
 
Filmin yapımcılarından Basil Iwanyk ise şu sözleri ekledi: "Donnie Yen, seriye capcanlı ve güçlü bir enerji getirecek. Onu John Wick 4'e getirmekte kararlıydık ve Keanu ile iş birliği yapması için bu kadar büyük bir yeteneğe sahip olma fırsatı elde ettiğimiz için heyecanlıyız."
 
Chad Stahelski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu film, 2019 yapımı John Wick: Chapter 3 - Parabellum'un ardından yaşananları anlatacak. Geçtiğimiz haftalarda filmin oyuncu kadrosuna Rina Sawayama dahil edilmişti. John Wick 4'ün ardından John Wick: Chapter 5'in çekimlerine geçiş yapılacağı bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca serinin bir parçası olan otelin geçmişi The Continental dizisiyle anlatılacak. Ballerina spin-off'u için de yakın zamanda harekete geçilmişti. Serinin ilk üç filmini Derek Kolstad kaleme almıştı. Ama dördüncü filmde Michael Finch'in imzası bulunuyor. Senaristi Predators, Hitman: Agent 47 ve American Assassin yapımlarından tanıyoruz.
 
John Wick: Chapter 4, 27 Mayıs 2022'de sinemalarda olacak.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 940 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA