• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dolph Lundgren, Aquaman 2 Çekimlerinin Bu Yaz Başlayacağını Söylüyor
01 Şubat 2021 Pazartesi 15:11

Dolph Lundgren, "Aquaman 2" Çekimlerinin Bu Yaz Başlayacağını Söylüyor

Aquaman 2 için harekete geçiliyor.
James Wan'in yönetmen koltuğuna oturacağı Aquaman 2 hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. İlk filmde Kral Nereus'a hayat veren Dolph Lundgren, çekimlerin ne zaman başlayacağına dair açıklamada bulundu. Lundgren'in söylediklerine göre yaz aylarında Aquaman 2'nin çekimlerine başlanacak.
 
Dolph Lundgren, Wizard World Paneli'ne katıldı ve orada şu sözleri sarf etti: "Bu yaz aylarında Aquaman 2'nin Londra'daki setinde olabilirim. Ve umulanlara göre film önümüzdeki yıl gösterime girecek. Aquaman kesinlikle yepyeni bir deneyimdi. Gördüğüm tek su, Evian şişemden içtiğim suydu. Sette hiç su yoktu. Gerçekten çok kuruydu. Günde 5-6-7-8 saat boyunca koşum takımıyla takılıyorsun. Bacaklarını belirli bir yolla hareket ettiriyorsun, konuşuyorsun, etrafta hareket ediyorsun. Ve saçın sonradan bilgisayarla ekleniyor. Yani bu çok sıkıcı, ama farklı bir deneyim. Tüm o harika oyuncularla birlikte çalışmak eğlenceliydi. Willem Dafoe, Patrick Wilson ve tabii Jason Momoa vardı."
 
Oyuncu ayrıca soylu birini canlandırma konusunda şu sözleri ekledi: "Tıpkı politik bir figür gibi, birileriyle mücadele etmek yerine barışı korumaya çalışan, politika hakkında konuşan bir kral. James Wan bu nedenle beni işe aldığı için çok memnunum." James Wan, DC Fandome etkinliğinde Aquaman 2'nin ilk filmden daha ciddi olacağını açıklamıştı. Yönetmen şimdilerde Malignant ve The Conjuring: The Devil Made Me Do It filmleri üzerinde çalışıyor.
 
Aquaman filmi, en çok gişe hasılatı yapan DC filmlerinden biri olmuştu. 1.1 milyarlık kazancı ile birlikte sevilen süper kahraman yapımları arasına yerleşmişti. İlk filmin konusu ise şöyleydi: Arthur Curry kendiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfetmiştir. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir. Ancak Aquaman'in sinsi yarı-kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir. Yoksa kendi hayatının yanı sıra sevdiği kişiler de büyük bir tehlikeyle yüz yüze gelmek zorunda kalacaktır.
 
Aquaman 2'nin 16 Aralık 2022'de vizyona girmesi planlanıyor.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 460 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Bina ikmal inşaatı yaptırılacak
  • Midyat MYO’da öğrencilere iftar verildi
  • Vali Tuncay Akkoyun, yetim çocuklar ve aileleriyle iftar yaptı
  • Bağlar ve Seyitler’de Sondaj Kuyusu Kazı Çalışmaları Tamamlandı
  • Adana'da 250 sikke ele geçirildi
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA