• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diyarbakır Müftülüklerinden iki farklı güzel çalışma
09 Kasım 2022 Çarşamba 10:57

Diyarbakır Müftülüklerinden iki farklı güzel çalışma

Diyarbakır il Müftülüğü ile Bağlar İlçe Müftülüğü tarafından Diyarbakır kent merkezinde manevi ve sosyal destek içerikli iki ayrı çalışma gerçekleştirildi.
Diyarbakır il Müftülüğü ile Bağlar İlçe Müftülüğü tarafından Diyarbakır kent merkezinde manevi ve sosyal destek içerikli iki ayrı çalışma gerçekleştirildi.
 
Diyarbakır İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır Şubesi iş birliğinde "Hediyem Kitap Olsun" projesi kapsamında kermes düzenlendi.
 
Din görevlileri ile TDV kadın kolları tarafından hazırlanan yiyecekler ve iyilik atölyesinde üretilen çeyizlikler Diyarbakır Ulu Camii meydanındaki kermes alanında satışa sunulurken vatandaşlar kurulan stantlara yoğun ilgi gösterdi.
 
Kermeste emeği geçenlere teşekkür eden İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, kermesten elde edilen gelir ile okul kütüphanelerine destek verileceğini söyledi.
 
Bağlar İlçe Müftülüğü ise "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında gençlere yönelik sevgi temalı program gerçekleştirdi.
 
Din Hizmetleri Uzmanı ve Bağlar Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Abidin Güzel rehberliğinde gerçekleştirilen projede, İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine sevgi temalı kısa film ve slayt gösterimi izletildi.
 
Proje ile ilgili konuşan Güzel, "Öğrencilerimize, İslam dininde sevgi kavramını anlattık. Toplumda, çocuk ve ailede sevginin ne olması gerektiği yönünde sohbet ettik. Dersin sonunda Bağlar İlçe Müftülüğü tarafından 'Niçin İnanıyorum' adlı kitap hediye edildi. İlçe Müftümüz Mahmut Yıldızbaş hocamıza, okul yönetimi ve öğretmenlerine, proje Rehber hocası Gülsüm Aslan Çelebi'ye teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)
Bu haber toplam 244 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA