• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Diyanet-Sen Batman Şubesinin delege seçimi yapıldı
19 Eylül 2022 Pazartesi 08:57

Diyanet-Sen Batman Şubesinin delege seçimi yapıldı

Diyanet-Sen Batman Şubesinin bu yıl yapılacak olan 4’üncü Olağan Genel Kurulunda oy kullanacak delegelerin seçimleri Memur-Sen İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Ahmet Cihan, Diyanet -Sen Batman Şubesinin 4’üncü Olağan Genel Kurulu öncesinde bir delege seçimini daha geride bıraktıklarını söyledi.
 
Seçime katılan tüm delegelere teşekkür eden Cihan, “Bir delege seçim sürecini huzur ve güven içerisinde atlatmış bulunuyoruz. İlimiz Müftülüğüne bağlı  görev yapan bütün görevlilerimizin delege seçimlerine yoğun bir şekilde teveccüh göstererek iştirak eden tüm üyelerimizi en güzel dileklerimle kutluyorum.” dedi.
 
Delege seçimlerinde Şube Başkanlığı olarak göstermiş oldukları 59 kişilik delege listelerinin tamamının seçildiğini ifade eden Cihan, şunları söyledi:
 
“Listemize temayül gösteren ve oylarını bu yönde kullanan değerli üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Diyanet-Sen Batman Şubemizin önümüzdeki ayda yapılacak olan 4’üncü Olağan Genel Kurulu öncesinde yönetimimize duydukları öz güveni kullandıkları oylarla ifade ettikleri delege seçimlerimiz sonucu yönetim kurulumuzu daha fazla gayrete düşürmüştür. Gerçekleşen delege seçimi sonrası daha faza enerji, daha fazla sorumluluk hissediyoruz. Daha fazla üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum.”(İLKHA)
Bu haber toplam 393 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA