• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbula yeni taksi kararı çok isabetli oldu
05 Aralık 2022 Pazartesi 07:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'a yeni taksi kararı çok isabetli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 1803 minibüs ve 322 taksi dolmuşun taksiye dönüştürülmesine ilişkin, Alınan karar tabii çok çok isabetli bir karar oldu. Eğer UKOME olmayıp da İBB olmuş olsaydı bu durum tabii çok daha tehlikeli, çok daha sı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 1803 minibüs ve 322 taksi dolmuşun taksiye dönüştürülmesine ilişkin, Alınan karar tabii çok çok isabetli bir karar oldu. Eğer UKOME olmayıp da İBB olmuş olsaydı bu durum tabii çok daha tehlikeli, çok daha sıkıntılı olabilirdi." dedi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da minibüs odaları başkanları ve şoförleriyle Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde bir araya geldi.
 
Erdoğan, İstanbul'da 1803 minibüs ve 322 taksi dolmuşun taksiye dönüştürülmesi teklifinin kabul edilmesini değerlendirdi.
 
Alınan kararın da minibüsçü ve taksi camiası için yeni bir dönemin başlangıcına vesile olmasını dileyen Erdoğan, "Alınan karar tabii çok çok isabetli bir karar oldu. Bu kararla birlikte bazı çıkar şebekelerinin oyununu bozdunuz. Bu çok önemliydi. Yani sizin üzerinizden bir şeyler devşirmeye çalışanların oyununu bozdunuz. Bu çok çok önemliydi. Bundan sonraki süreçte de inanıyorum, İstanbul çok daha huzurlu, çok daha rahat olacak. Minibüsçü camiası olsun, taksi camiası olsun çok daha huzurlu bir şekilde inşallah hizmetlerine devam edecekler. 2023 bütün bu adımların atılması için yeni bir dönemin başlamasına da ayrıca vesile olacak. Şurada bir 7 ayımız var. İnşallah bununla birlikte atılacak adımlar inanıyorum sizleri rahatlatacağı gibi İstanbul halkını da rahatlatacaktır." dedi.
 
"UKOME olmayıp da İBB olmuş olsaydı bu durum çok daha tehlikeli olabilirdi"
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, birçok şeyi bildiklerini ama konuşamadıklarını ifade ederek, vakti saati geldiğinde onları da konuşacaklarını söyledi.
 
Erdoğan, "Biz sizi çok iyi tanıyoruz. İçinizdeki bütün gelişmeleri, bütün bu oluşumları özellikle UKOME olarak hamdolsun yoluna koyma fırsatını yakaladık. Eğer UKOME olmayıp da İBB olmuş olsaydı bu durum tabii çok daha tehlikeli, çok daha sıkıntılı olabilirdi. Ama İBB'ye kalmadığı için bu iş elhamdülillah UKOME bu işi yoluna koydu ve çözdü. Bundan sonra da zaten böyle bir fırsatı yakalayamayacak." diye konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 134 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
  • Uluslararası Sempozyum 3 Dilde Oturumlarla Devam Ediyor
  • “Milli Mücadelede Kuvayi Milliye Neyse Hamas da Odur”
  • Mardin'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA