• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faizi tek haneye indik, enflasyon da inecek
28 Kasım 2022 Pazartesi 08:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Faizi tek haneye indik, enflasyon da inecek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizin tek haneye indirildiğini anımsatarak enflasyonun da aynı şekilde ineceğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizin tek haneye indirildiğini anımsatarak enflasyonun da aynı şekilde ineceğini vurguladı.  
 
Selçuklu Kongre Merkezi'nde partisinin Konya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, enflasyonla ilgili mesajını yineledi.   
 
Faizde tek hareli rakamlara inileceğini söylediğini hatırlatan Erdoğan, "Faizde tek haneliye indik mi, indik. Hadi bakalım şimdi bunu neyle izah edeceksiniz? Ve bundan sonra da bu böyle devam edecek. İşte 'Enflasyon şöyle böyle...' Merak etmeyin o da inecek. Bizim için önce faizdi ve faizi bu noktada tek haneye indirdik. Şimdi buradan yatırımcılara sesleniyorum, diyorum ki 'Bak hep size söyledim, gelin başta kamu bankaları olmak üzere size, ama dikkat, yatırım kredisi vermede kamu bankaları var. Ve yatırım kredisiyle hedefimiz nedir? Yatırım, istihdam, üretim, ihracat, cari fazla yoluyla büyüme. Dünyada en hızlı büyüyen ülkeler arasına ülkemizi sokacağız. Durmak yok, yola devam bu kadar." dedi.
Bu haber toplam 145 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA