• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonu kontrol altına alarak fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz
17 Eylül 2021 Cuma 09:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonu kontrol altına alarak fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz

​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hayat pahalılığı konusundaki sıkıntıları da biliyoruz. Fırsatçılarla mücadele etmek suretiyle enflasyonu kontrol altına alarak fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir’de Ahilik Haftası Kardeşlik ve Dayanışma Programı’na katılarak, bir konuşma yaptı.
 
"Hayat pahalılığı konusundaki sıkıntıları biliyoruz." diyen Erdoğan, "Fırsatçılarla mücadele etmek suretiyle enflasyonu kontrol altına alarak fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz. Her sorunumuz kendiliğinden çözüm yoluna girecektir." dedi.
 
Erdoğan bu yılki şeker pancarı alım fiyatının ton başına 420 lira olacağını ifade ederek, "Yüzde 25'lik bir artışı ifade eden şeker pancarı alım fiyatının ülkemize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum." diye ekledi.
 
Erdoğan, "Artık milletimizi tarihi ile ve medeniyeti ile en güçlü şekilde tekrar buluşturmak için imkanları seferber ettiğimiz bir dönemdeyiz. Eğitimden mimariye kadar her alanda bu anlayışın tezahürlerini görmek mümkündür. UNESCO takvimlerine dahil edilmesini sağladığımız yıl dönümleri bile bu yaklaşımın derinleştiğini anlatmaya yeterdir." diye konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 208 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA