• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbe anayasasıyla yönetilme ayıbından kurtulacağız
25 Şubat 2021 Perşembe 10:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Darbe anayasasıyla yönetilme ayıbından kurtulacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hukukta ve ekonomide hayata geçirilecek reformlarla darbe anayasası ayıbı ile yönetilme ayıbından ülkenin kurtulacağını vurguladı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'ne konuştu.
 
Konuşmasında, hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı'nı Salı günü tüm kesimler ile paylaşılacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kanal İstanbul' yapımı hakkında da konuştu.
 
"Hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı'nı paylaşacağız"
 
"Bir sonraki hafta da inşallah ekonomik reform paketini açıklayacağız." diyen Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:
 
Önümüzdeki salı günü tüm kesimlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı'nı paylaşacağız. Hiç kimsenin bu şehre, ülkeye, millete kem gözle bakmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Kanal İstanbul'u yapacağız, inadına yapacağız. Kanal İstanbul'la İstanbul nasıl güzelleşecek, nasıl bir başka şehir olacak, bunu da görecekler.
"24 Mart'ta Olağan Kongremizi Ankara'da toplayarak…"
 
İl kongrelerini son yapılan İstanbul Kongresi ile sonlandırdıklarını kaydeden Erdoğan, "Bugün İstanbul kongresi benim 7. kongrem. Salgın şartları sebebiyle bir kaç il dışında bunu gerçekleştiremedik. Kongrelerimize canlı bağlantı ile iştirak ederek arkadaşlarımızın heyecanına ortak olmaya çalıştık. 24 Mart'ta Olağan Kongremizi Ankara'da toplayarak bu süreci taçlandırıyoruz." ifadelerini kullandı.
 
"Hukukta ve ekonomide hayata geçireceğimiz reformlarla bu süreç hızlanacak…"
 
Konuşmasında hukuk ve ekonomideki reformlara atıfta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'u karanlık ve sapkın ajandalarına aparat yapmaya kalkanları, şeytanla bile iş birliğine girenleri sandıkta muhakkak ifşa edeceğiz. Bunlar teröristlerle beraber değil mi? Ama ne oldu, biz bunlara Cudi'yi, Gabar'ı buraları mezar yaptık. AK Parti olarak bugüne kadarki tüm başarılarımızı milletimize borçlu olduğumuzu biliyor, eksikleri de kendimizde arıyoruz. Cumhur İttifakı'yla başlattığımızı büyük ve güçlü Türkiye hedefine ilerleyeceğiz. Hukukta ve ekonomide hayata geçireceğimiz reformlarla bu süreci hızlandıracağız. Yeni sivil bir anayasayı milletimizle birlikte hazırlayarak darbe anayasasıyla yönetilme ayıbından kurtaracak, hem de 2023 vizyonumuza kavuşmuş olacağız. Önümüzdeki salı günü tüm kesimlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı'nı paylaşacağız. Bir sonraki hafta da inşallah ekonomik reform paketini açıklayacağız." sözlerini kaydetti.
 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının ardından Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevini Bayram Şenocak'tan devraldı. (İLKHA)
Bu haber toplam 289 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA