• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile kurumunun korunması bizim önceliğimizdir
30 Mart 2023 Perşembe 07:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile kurumunun korunması bizim önceliğimizdir

Bazı TV’lerin ortak yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Özgürlük adında LGBT gibi sapkın akımların toplumumuza empoze edilmesine rıza gösteremeyiz.” dedi.
Bazı TV’lerin ortak yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Özgürlük adında LGBT gibi sapkın akımların toplumumuza empoze edilmesine rıza gösteremeyiz.” dedi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında "Biz ülkemizi savaşa sokmayacağız. Biz aile kurumunu güçlü tutacağız. Ağırlıklı Suriye'den olmak üzere göç konusunda daha hassas davranacağız. Göçmenleri de birilerine yedirmeyeceğiz. Rusya-Ukrayna arasındaki süreci ciddi arabuluculukla inşallah nihayete erdirmektir." diye konuştu.
 
"Sapkın akımlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz"
 
Erdoğan, “Aile kurumunun korunması bizim önceliğimizdir. Bu konuyu anayasa değişikliği dahil en açık biz savunduk. Özgürlük adında LGBT gibi sapkın akımların toplumumuza empoze edilmesine rıza gösteremeyiz. Sapkın akımlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Şiddet meselesi başta olmak üzere, kadınlarımızın hakkına, hukukuna, onuruna yönelik hiçbir müdahaleye izin vermeyiz. Aile kurumunu delik deşmek etme niyetindeler. Milletim ne bu sapkın akımlara ne de aile yapımızı parçalamaya çalışanlara fırsat vermeyecek. LGBT adında ya da başka isimlerle bu gökkuşağı masasına izin vermeyeceğiz.” ifadesini kullandı.
 
"Milletim hesabı bunlardan 14 Mayıs'ta soracaktır"
 
6’lı masaya atıfta bulunan Erdoğan, “Ana muhalefetin başındaki zât kimi kurtarmaktan bahsediyor. Demirtaş'ı kurtarmaktan, Apo'yu kurtarmaktan bahsediyor. Sen nerede dolaşıyorsun? Diyarbakır'da yavrularımızı, insanlarımızı öldürenler, Demirtaş'ın talimatıyla sokaklara dökülüp, onları şehit etmediler mi? Şu anda Meral Hanım da içinde olmak kaydıyla birlikte 6'lı masa şimdi 7 oldular. Bunları nasıl çıkaracaklarının planını yapıyorlar. Milletim hesabı 14 Mayıs'ta bunlardan soracaklardır.” diye konuştu.
 
"Erdoğan bu ülkeye hizmetten başka ne yaptı?"
 
Kendilerine yönelik eleştirilere de değinen Erdoğan, şunları kaydetti:
 
“PKK'lılar bu garabet masanın kendilerine umut verdiğini söylüyor. Firari FETÖ'cüler bu alacakaranlık kuşağı masasının sayesinde ülkeye geri döneceğinin hesabını yapıyorlar. İnanıyorum ki milletimiz bunların hepsine de en güzel dersi 14 Mayıs'ta verecektir. Ben milletime şunu hatırlatmak istiyorum. Kandil'den verilen yayınlarda neler söylendiğini herhalde dinliyorsunuz? Ne diyorlar? ‘CHP'yi biz getiriyoruz, 6'lı masayı biz getiriyoruz, 14 Mayıs'ta Erdoğan'dan bu ülkeyi temizleyeceğiz.’ diyorlar. Bu ara onlara bir şey daha katıldı. Son dönemde Cumhurbaşkanı adayı olan zat bunlara katıldı. O da aynı şeyleri söylüyor. Türkiye'nin Erdoğan'dan kurtulması lazım diyor. Erdoğan sana ne yaptı? Erdoğan bu ülkeye hizmetkâr olmaktan başka ne yaptı? Yazıklar olsun.” (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
  • Uluslararası Sempozyum 3 Dilde Oturumlarla Devam Ediyor
  • “Milli Mücadelede Kuvayi Milliye Neyse Hamas da Odur”
  • Mardin'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA