• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayısta sandığa gittiğinizde çok hassas davranmanızı bekliyorum
03 Nisan 2023 Pazartesi 07:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta sandığa gittiğinizde çok hassas davranmanızı bekliyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar Belediyesinin ilçedeki vatandaşlar için düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar Belediyesinin ilçedeki vatandaşlar için düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekti.
 
Deprem felaketi sebebiyle Ramazan-ı Şerif'in biraz buruk biraz hüzünlü geçtiğini söyleyen Erdoğan, Ramazanı millet olarak dayanışma ruhunu zirveye çıkartarak anlamına ve önemine uygun şekilde yaşamaya çalıştıklarını vurguladı.
 
Devletin ve belediyelerin cansiperane bir çalışmayla deprem bölgesindekilerin elinden tuttuğunu ifade eden Erdoğan, gönüllü kuruluşlar ile hayırseverlerin de herkesi gururlandıran faaliyetlere imza attığının altını çizdi.
 
Erdoğan, acıların paylaşıldıkça azalacağına inancıyla 85 milyon olarak hep birlikte yaraları sardıklarına dikkati çekerek "Kalıcı konutların inşasına başlanmasıyla beraber deprem mağdurlarımızın da hayata umutla bağlandığını görüyoruz. İnşallah söz verdiğimiz tüm işleri tek tek yaparak hiçbir kardeşimize hayal kırıklığı yaşatmayacağız. Gittiğimiz her yerde önümüzü kesip 'Bizi bunların eline bırakmayın' diyen insanlarımızın çığlıklarına asla bigâne kalamayız." ifadelerini kullandı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden 14 Mayıs'ta sandığa gittiğinizde çok hassas davranmanızı bekliyorum. Bu seçimlerin sıradan bir seçim olmadığının bilinciyle her şeyi iyi ölçüp tartmanızı rica ediyorum. Unutmayın, 14 Mayıs'ta sadece adaylar, sadece ittifaklar arasında değil, iki farklı Türkiye tasavvuru, iki farklı siyaset tarzı arasında bir tercihte bulunacaksınız. Oy pusulasının bir yanında huzur olacak, kalkınma olacak, istikrar olacak, tüm terör örgütleriyle ve destekçileriyle kararlı mücadele olacak. Pusulanın diğer tarafında ise kavga olacak, kriz olacak, yatırım ve hizmet düşmanlığı olacak, teröre karşı taviz veren bir zihniyet olacak. Öyle diyor ya. ‘Gelir gelmez biz terörist başını çıkartacağız.' Başka, 'Edirne'deki malum zatı çıkartacağız.' Ya bu Selo denilen adam Diyarbakır'da bizim 51 evladımızın ölümüne neden olan kişi değil mi? Yasin Börü'nün ölümüne neden olan değil mi? Şimdi ne diyor bay bay Kemal? 'Biz gelir gelmez bunları çıkartacağız.' Benim milletim size yol vermeyecektir." diye konuştu. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA