• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Claire Danes, Apple Serisi Essex Serpentın Başrolünde!
12 Şubat 2021 Cuma 10:43

Claire Danes, Apple Serisi "Essex Serpent"ın Başrolünde!

Homeland'in yıldızı Danes, TV kariyerine ara vermeden devam ediyor..
Claire Danes, Apple'ın yakında çıkacak dizisi “The Essex Serpent”ta başrol oynamak için anlaşma imzaladı. Danes, rolü ekim ayında projeden çıktığı bildirilen Keira Knightley'den devraldı. Dizi, Sarah Perry'nin aynı adlı kitabına dayanıyor. Kötü niyetli bir evlilikten çıkan Cora (Danes), Essex Yılanı olarak bilinen efsanevi bir yaratığın bölgeye geri döndüğüne dair yerel bir hurafeyle çalkalanan, Essex'teki küçük Aldwinter köyüne taşınır ve hikaye başlar.
 
Danes, bugün çalışan en ünlü aktrislerden biri. Kendisi dört kez Altın Küre ve üç kez Emmy Ödülü kazanmayı başardı. Altın Küre galibiyetleri “My So-Called Life”, iki kez “Homeland” ve HBO filmi “Temple Grandin” için geldi. Emmy galibiyetlerinden ikisi "Homeland", üçüncüsü "Temple Grandin" içindi. Aynı zamanda, Leonardo DiCaprio'yla oynadığı "Romeo + Juliet", Meryl Streep, Nicole Kidman ve Julianne Moore'la birlikte yer aldığı “The Hours” adlı filmlerle tanınıyor.
 
"The Essex Serpent"in başyazarı Anna Symon olurken, dizi Clio Bernard tarafından yönetilecek. Her ikisi de Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Patrick Walters, Iain Canning ve Emile Sherman'la birlikte yürütücü yapımcılık yapacak. Andrea Cornwell yapımcı olarak görev yapacak. See-Saw Films, Apple için prodüksiyonu yürütecek. Dizi, Apple’ın dünya çapındaki video yöneticileri Zack Van Amburg ve Jamie Erlicht'le, Avrupa’nın dünya çapında videolarının kreatif direktörü Jay Hunt tarafından Birleşik Krallık’ta hazırlandı. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 379 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA