• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Cinsel İstismar Skandalına Yer Veren ‘Allen v. Farrow’ Belgeselinden Fragman
18 Şubat 2021 Perşembe 10:02

Cinsel İstismar Skandalına Yer Veren ‘Allen v. Farrow’ Belgeselinden Fragman

HBO, Woody Allen davasını masaya yatırıyor..
Woody Allen'ın cinsel istismar skandalı, onlarca yıldır film yapımcısını takip ediyor. Allen hala mahkemede haklı olduğunu iddia ederken, suçlayıcılar ve Mia Farrow, özellikle çocuklarından birini henüz küçükken taciz etmekten suçlu olduğuna inanıyor ve iddia ediyor. Yılların izlerini taşıyan yeni bir HBO belgeseli olan "Allen v. Farrow"un etkisiyle, bu skandal yeniden gündemdeki yerini almak üzere. Hatta, beklentiler olayın seyrinin bile etkilenebileceği yönünde.
 
"Allen v. Farrow"un fragmanında görüldüğü gibi HBO, Woody Allen ve Mia Farrow’un ilişkisinin tüm geçmişini ve bunun cinsel istismar suçlamalarına nasıl yol açtığını ele alan dört bölümlük bir mini belgesel dizisi yayınlayacak. Öncelikle Farrow ailesi tarafından anlatılan belgesel, Woody Allen ve Mia Farrow'un ilişkilerine nasıl başladıklarını, ardından gelen suçlamaları ve yaşananları anlatmak için çok sayıda ev videosu görüntüsü barındıracak. Elbette, Farrow için, küçük kızına iddialar hakkında yalan söylemesi için koçluk yapma suçlaması da mevcut.
 
Bu türden belgeseller yayınlandığında, mahkemelerde neler olabileceğine dair pek çok tartışma başlar. Ancak, bu noktada, belgeselden dünyayı sarsan yepyeni bir şey çıkmadığı sürece Allen'ın herhangi bir şeyle gerçekten suçlanması pek olası gözükmüyor. Bunun yerine, bu belgesel büyük olasılıkla, olanların tüm hikayesini aktarmak ve izleyicileri bilgilendirmek gibi etkiye sahip olacak ama olayların tekrar ve yüksekten konuşulması birçok sonucu da doğurabilir.
 
Allen, Hollywood'da çoktan kara listeye alındı ​​ve özellikle son birkaç yıldır #metoo hareketiyle birlikte tepkiler daha da çoğaldı. Kendisi bu sebeple son filmleri için Avrupa'da çalışıyor. En son filmi "Rifkin's Festival" geçen yıl festivallerde gösterildi ancak henüz ABD'de herhangi bir dağıtım şansı bulamadı. Allen'ın gelecekte film yapma konusunda tamamen kara listeye alınacağını ümit edenler var ama ona inanıp, onunla hala çalışacak pek çok destekçisi olduğu da bir gerçek. Bakalım, belgesel bu dengeleri değiştirebilecek mi?
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 655 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA