• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Christian Bale ve Yönetmen Scott Cooperdan Bir Film Daha!
01 Mart 2021 Pazartesi 09:07

Christian Bale ve Yönetmen Scott Cooper'dan Bir Film Daha!

İkili, üçüncü kez birlikte çalışmak için çalışmalara başladı
Scott Cooper'ın ikinci filmi “Out of the Furnace”ın çıkışından bu yana neredeyse on yıl geçti. O ve Christian Bale ilk kez bir uzun metrajlı film üzerinde birlikte çalıştı. Dört yıl sonra ikili, "Hostiles" adlı Western için yeniden bir araya geldi. Ve şimdi, görünüşe göre yine dört yıllık bir aranın ardından, yeni bir film olan "The Pale Blue Eye" üzerinde çalışmak için güçlerini birleştiriyorlar.
 
Deadline'ın haberine göre, Christian Bale, yazar-yönetmen Scott Cooper'ın imzasını taşıyan “The Pale Blue Eye”da başrolde yer alacak. Film, aynı adı taşıyan Louis Bayard romanına dayanıyor ve 1830'da West Point'teki ABD Askeri Akademisi'nde yaşanan bir dizi cinayetin hikayesini anlatıyor. Bale, cinayetleri çözmek için görevlendirilen deneyimli bir dedektifi canlandıracak. Ona yardım edecek karakter ise efsanevi yazar Edgar Allan Poe adındaki genç bir öğrenci olacak. Cooper, "Edgar Allan Poe, Boston'da doğmuş ve Baltimore'da çılgınca ölmüş olsa da, hayatının büyük bir kısmı anavatanım olan Virginia'da geçti. Ben de onun varlığıyla büyüdüm. Bize dedektif türünü miras bıraktı ve her korku, gizem ve bilim kurgu yazarının Poe'ya borçlu olduğu kültürümüzde hâlâ varlığını sürdürüyor." dedi.
Cooper, açıklamasına şu sözlerle devam etti; “Bu, merkezinde bir seri katil olan büyük bir tuval üzerine girişim. Beni farklı, belki rahatsız edici bir alana iten filmler yapmak istiyorum ama Christian'ın benimle oraya gitmesine sevindim. On yıldan fazla bir süredir bunu yapmak istiyordum ve neyse ki benim için Christian baş karaktere uyacak, mükemmel bir şekilde yaşlandı. Bunu yapmayı ilk düşündüğümde çok gençti. Filmlerin doğru zamanda çekilmesi amaçtır. Christian, her zaman çok talep görüyor, ancak bunu onunla yapabilmek benim için büyük bir zevk olacak."
Belirtildiği gibi, Cooper ve Bale düşük profilli filmler olan "Out of the Furnace" ve "Hostiles" üzerinde birlikte çalıştılar. Cooper, 2017 filmlerinden bu yana, bu sonbahara kadar ertelenen "Antlers"ı yönetmeye devam etti ve Bale bir dizi projede çalıştı. Oyuncu daha sonra Marvel Studios filmi “Thor: Love and Thunder” da görünecek ve şu anda David O. Russell'dan gelen, yeni bir uzun metrajlı filmde rol alıyor. 
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 584 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA