• Mardin11 °C
  • Diyarbakır9 °C
  • Batman9 °C
  • Şırnak7 °C
  • İstanbul5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP İzmir İl Başkanlığına kadın aday
29 Aralık 2017 Cuma 15:48

CHP İzmir İl Başkanlığına kadın aday

CHP'li üye Canan Tapkan, 7 Ocak'ta düzenlenecek CHP İzmir İl Kongresine aday olduğunu açıkladı.

*CHP'li üye Canan Tapkan, 7 Ocak'ta düzenlenecek CHP İzmir İl Kongresine aday olduğunu açıkladı. Tapkan, "CHP İzmir'e ivme kazandırıp 2019 seçimlerinde ilimize yüzde 100 başarıyı getireceğime inanıyorum" dedi.

2013 yılında CHP'ye üye olarak parti eğitimlerini ve sertifikalarının tamamını aldığını vurgulayan Canan Tapkan, 7 Ocak'ta düzenlenecek CHP İzmir İl Kongresine aday olduğunu açıkladı. Parti tabanının ısrarı üzerine aday olduğunu belirten Tapkan, "Gerek ilçemde gerekse diğer ilçelerin çalışmalarına katkı koydum. STK ve derneklerde çalıştım. Halen de çalışmaktayım. Örgüt üyelerimizin, parti büyüklerimizin ısrarı ile adayım. İzmir il başkanı olmak liyakat ve donanım ister. Örgüt lideri olmak için adayım. Çünkü il başkanı CHP Genel Merkezimizin mülki amiridir. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime inandığım için, projelerimi hızla hayata geçireceğime inandığım için adayım" diye konuştu.

"Delegemizin özgür iradesine güveniyorum"

Hümanist kişiliği ile halkın her kesimine ulaşabilecek kapasitem olduğunu ifade eden Tapkan, sözlerini şöyle sürdürdü: "STK, dernek ve federasyonlarda da hangi partiden olduğuna bakmaksızın yapmış olduğum çalışmalar ile CHP İzmir'e ivme kazandırıp 2019 seçimlerinde ilimize yüzde 100 başarıyı getireceğime inanıyorum. Demokratik hakkımı kullanıyorum 654 delegemizin özgür iradesine güveniyorum. Hiç kimse delegenin özgür iradesine ipotek koyamaz. Kurallarımız belli. Parti geleneğimiz var. Birçok kesimden destek var ve bu birliği, beraberliği herkese yaymak için adayım. Listenin çarşaf liste olmasını talep ediyorum. Çünkü çarşaf liste özgürlüğün belgesidir. Hiç kimse ile anlaşma yapmayacağım. Delegelerin özgür iradesine güveniyorum."

"O yürek bende var"

"Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için" mantığıyla hareket ederek il başkanlığı görevine talip olduğunu dile getiren Tapkan, "Bugünkü durumda aday olmak yürek ister. Partilimiz olsun olmasın tüm kadınlarımızın sesi olmak için adayım. O yürek bende var. İl bakanlığımızın kapısı herkese açık olacak" ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak:
Bu haber toplam 358 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA