• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çalınan motosikletinin bulunmasını istiyor
06 Mayıs 2021 Perşembe 10:21

Çalınan motosikletinin bulunmasını istiyor

Batman’da gündüz vakti iş yerinin önünde çalınan motosikletinin güvenlik kameralarına rağmen bir haftadır bulunamadığını belirten Rıdvan İrtem, tepki gösterdi.
Batman merkez Gültepe Mahallesi TPAO Bulvarı üzerinde bulunan iş yerinin önünde 29 Nisan günü iftar saatine yakın bir saatte motosikletinin hırsızlar tarafından çalındığını belirten İrtem, mağdur edildiğini ifade etti.
 
Motosikletinin çalınma anının çevredeki güvenlik kameralarına yansımasına rağmen hırsızların halen bulunamadığını belirten İrtem, “Motosikletim 29 Nisan Perşembe günü iftara 40 dakika kala çalıştığım iş yerinin önünde çalındı. Motosikletimin çalındığını 15 dakika sonra fark ettim ve emniyeti arayıp şikâyette bulundum. İş yeri ve çevredeki kamera kayıtlarını emniyete verdim. 4 gün sonra durumu sorduğumda araştırmanın devam ettiğini ve mobese kayıtlarında hırsızların gözükmediği bilgisini bana verdiler.” dedi.
 
“Kendi imkânlarımla hırsızları tespit ettim”
 
Güvenlik kamerasına rağmen hırsızların tespit edilememesine anlam veremediklerini dile getiren İrtem, şöyle dedi:
 
“Bu bilgiden sonra kendi imkânlarımla araştırma yapıp parmak izlerini ve Bismil tarafından beyaz bir taksi ile geldiklerini tespit ettim. Hırsızlar, Batman girişinden motosikletin yanına kadar birçok mobese kamerasına takılmasına rağmen plaka tespit edilemiyormuş. Hırsızlar yarım saatten fazla mobese önünde çalışır vaziyette bekliyor. Mobesede geliş ve gidişleri gözükmesine rağmen plaka tespit edilemiyor.”
 
“Motosikletimin bulunmasını istiyorum”
 
Motosikletinin bulunmasını isteyen İrtem, “Biz bunda bir ihmalkârlığın olduğunu düşünüyoruz. Yoksa bu kadar mobese kayıtlarına rağmen plaka tespit edilemiyorsa bunda bir kasıt olduğunu düşünüyorum. İstenilirse hırsızların araç plakaları tespit edilir ve bunun üzerine yakalanırlar. Emniyeti göreve davet ediyorum. Çalınan motosikletimin şu anki fiyatı 15 bin TL civarındadır. Mesele motosikletin fiyatı değil, hırsızların yakalanmamasıdır. Bir an önce motosikletimin bulunmasını ve bana teslim edilmesini istiyorum.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)
Bu haber toplam 232 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA