• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bir Yıl İçinde Bin Lisanslı Sporcu
17 Ocak 2018 Çarşamba 15:33

Bir Yıl İçinde Bin Lisanslı Sporcu

Şehirde spora ve sporcuya önem veren bir yapıda olduklarına işaret eden Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “İlimizde yeni neslin sporla yoğrulması için çaba veriyoruz” dedi.

Yaman, “Şehrimizin Geleceğini Sağlam Temeller Üzerine Kuruyoruz”

Şehirde spora ve sporcuya önem veren bir yapıda olduklarına işaret eden Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “İlimizde yeni neslin sporla yoğrulması için çaba veriyoruz” dedi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya verdiği destekle beğeni topluyor. Daha önce neredeyse yok olan spor branşlarına canlılık katan Büyükşehir Belediye, bin sporcuyu lisanslı olarak bünyesine kattı. Futbol, hentbol, voleybol, atletizm, bisiklet ve yüzme sporları konusunda başarıdan başarıya koşan Büyükşehir Belediye, yeni neslin sağlam temeller üzerinde büyümesine de fırsat tanıyor.

Spora önem veren bir anlayış

Mardin’de her anlamıyla değişim yaşandığına dikkat çeken Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “İlimizde vatandaşlarımızın mutluluğunu tesis etmek amacıyla gece gündüz demeden mücadele vermekteyiz. Bu konuda tüm birimlerimiz ile çalışmalar yapmaktayız. Yaptığımız tüm yatırımları sadece bugüne değil, aynı zamanda geleceğe yapmaktayız. Bu nedenle çocuklarımızı çok önemsiyoruz. Özellikle evlatlarımızın sporla büyümesi ve şehrimizin sporla başarılı olması için güzel projelerimizi hayata geçiriyoruz” dedi.

Daha da artacak

Yaman şöyle devam etti: “Devletimiz ve hükümetimizin bizlere yerel yönetim görevini vermeden önce neredeyse spor konusunda bir yatırım söz konusu değildi. Biz bu konuda gördüğümüz eksiklikleri hemen telafi ettik. Branşlaşmaya giderek şehrimizin genç potansiyelini spora yönlendirdik. Birçok spor dalında başarılı bir duruma geldik. Sadece 1 yıl içinde bin sporcu lisanslı ve belediye imkanlarıyla sporunu yapmaktadır. Biz bu başarıyı daha da katlayarak yolumuzda devam edeceğiz. 

2-(4).jpg

2-(9).jpg

2-(11).jpg

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA