• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Belediye Başkanı Menderes Atilla, gençlerle voleybol oynadı
12 Ocak 2018 Cuma 10:09

Belediye Başkanı Menderes Atilla, gençlerle voleybol oynadı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ceylanpınar temsilciliği tarafından kapalı spor salonunda voleybol kursu verilmeye...

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ceylanpınar temsilciliği tarafından kapalı spor salonunda voleybol kursu verilmeye başlandı.

Kursun ilk gününde kursiyerleri ziyaret eden Başkan Atilla, gençlerle beraber voleybol oynadı. Spora ve sporcuya her alanda destek veren Başkan Atilla, sportif alanda yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla TÜGVA ilçe temsilcisi Ali Tuncay Asrağ'a teşekkür etti. Zaman buldukça voleybol çalışmalarına iştirak edeceğini belirten Başkan Atilla, "Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ceylanpınar temsilciliği voleybol kursuna başlamışlar. Bu konuda yardım ve desteklerini esirgemeyen polis memurumuz Ömer Bozdağ kardeşime de çok teşekkür ediyorum. Çeşitli okullarda öğretmenlik yapan arkadaşlarımız da var. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Gençlerimize de bu tür sportif faaliyetlere katıldıkları için teşekkür ediyorum. Ayağımızın tozuyla biz de voleybol oynadık. Bundan sonra fırsat buldukça ben de çalışmalara iştirak edeceğim" dedi.

Ceylanpınar Belediyesi'nin devamlı spor alanında yelpazesini genişlettiğini ifade eden Başkan Atilla, "Ceylanpınar'da futbol kulüplerimiz, engelli basketbol takımımız ve satranç takımımız var. Onların durumu çok iyi. İnşallah ileride bir voleybol takımı da kurarız ve böylece spor alanındaki yelpazemizi daha da genişletmiş oluruz. Yeniden TÜGVA'ya böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Kaynak:
Bu haber toplam 338 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA