• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Baz Luhrmannın Yönettiği ‘Elvis’ Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi
31 Ocak 2021 Pazar 13:32

Baz Luhrmann'ın Yönettiği ‘Elvis’ Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi

Film, yaklaşık 7 aylık bir erteleme aldı..
Warner Bros.’un Elvis Presley'nin hayatı ve etkisi hakkındaki biyografik draması bu yıl sinemalarda olamayacak. Stüdyo, filmi 5 Kasım 2021'den, 3 Haziran 2022'ye erteledi. Baz Luhrmann, Craig Pearce'la birlikte yazdığı, adı hala bilinmeyen filmi yönetiyor. Kısa süre önce Quentin Tarantino’nun “Once Upon a Time in Hollywood” filminde Tex Watson rolünü üstlenen Austin Butler, Elvis olurken, Tom Hanks esrarengiz menajeri Albay Tom Parker'ı canlandırıyor.
 
"Elvis", Avustralya'da hala sette olduğu için tarihi ertelendi. Kaynaklar, filmin çekilecek beş haftalık bir materyali daha olduğunu ve bu nedenle plananlanan vizyon tarihi için zamanında tamamlanamayacağını söylüyor. Film için, geçen mart ayında çekimler başladı ama Hanks ve eşi Rita Wilson'ın Koronavirüs testi pozitif çıktığı için durdurmak zorunda kaldılar. Hanks ve Wilson, teşhisiyle halka açılan ilk Hollywood ünlüleri oldular ve daha sonra tedavilerini tamamladılar.
 
2022 vizyon tarihi almasına rağmen "Elvis", Warner Bros.’un 2021 listesinin tamamını aynı anda sinema salonlarında ve ana şirketi WarnerMedia'nın sahip olduğu yayın hizmeti HBO Max’te yayınlamak için yaptığı son düzenlemenin bir parçası. Warner'lar, Hollywood'da aktörler ve yönetmenler tarafından pek hoş karşılanmayan anlaşmanın uzatılmayacağına dair söz verdi.
 
Film, Presley'in stratosferik yükselişi ile Rock'N Roll'un Kralı ünvanı alışı da dahil olmak üzere, 20 yıllık bir süre boyunca menajeriyle genç şarkıcı arasındaki karmaşık dinamiği anlatacak. Olivia DeJonge, Gary Clark, Jr., Yola ve Shonka Dukureh oyuncu kadrosunu tamamlayan diğer önemli isimler. Elvis, 3 Haziran 2022'de hem sinemalarda, hem de HBO Max'te yayınlanacak.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 364 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA