• Mardin28 °C
  • Diyarbakır25 °C
  • Batman24 °C
  • Şırnak25 °C
  • İstanbul23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BATÜde iç tetkik çalışmaları başladı
17 Kasım 2022 Perşembe 08:39

BATÜ'de iç tetkik çalışmaları başladı

Batman Üniversitesinde iç tetkik çalışmalarına yönelik toplantı yapıldı.
Batman Üniversitesinde iç tetkik çalışmalarına yönelik toplantı yapıldı.
 
Batman Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, üniversitede gerçekleştirilen kalite çalışmalarına değindi.
 
Rektör Yardımcısı Sezgin, "16 Kasım tarihinde başlayacak ve 5 gün sürecek olan iç tetkik sürecinin üniversitemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin’in yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından Kalite Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Bayram Demir, iç tetkik ana temalı bir sunum gerçekleştirdi.
 
Batman Üniversitesinde önceki dönemlerde gerçekleştirilmiş olan tetkik süreçlerinden örnekler veren Demir, tetkik sürecinde tespit edilen uygunsuzlukları ve bu uygunsuzlukların nasıl giderildiği hakkında bilgi verdi.
 
Sürecin hem birimler hem de iç tetkikçiler için daha verimli geçmesi adına birtakım önerilerde bulunan Dr. Öğretim Üyesi Bayram Demir, "İç tetkik sürecinin üniversitemize değer katmasını diliyorum." dedi.
 
İç tetkik çalışmaları hakkında konuşan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Kalite Koordinatörlüğünün öncülüğünde yürütülen kalite çalışmalarının önemli bir ayağı olan iç tetkik sürecinin üniversitenin kalite yolculuğuna büyük bir ivme kazandıracağını, bu konuda ciddi bir emek sarf edildiğini söyledi.
 
Üniversitenin belirlenen hedeflere ulaşması için durmadan çalışıldığını anlatan Demir, en iyiye ulaşana kadar bu çalışmaların devam edeceğini belirtti.
 
2018-2022 Stratejik Planımızda yer alan kalite hedeflerinin birer birer yerine getirildiğine dikkat çeken Demir, kalite süreçlerine etkin bir şekilde katılan ve tüm çalışmalarda özveri ile hareket eden tüm personele teşekkür etti.(İLKHA)
Bu haber toplam 207 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA