• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BATÜ’de görevde yükselme sınavı yapıldı
04 Ekim 2022 Salı 09:30

BATÜ’de görevde yükselme sınavı yapıldı

Batman Üniversitesinin idari personel ihtiyacını kurum içinden temin etmek amacıyla Batman Üniversite ile Mersin Üniversitesi arasında imzalanan “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavı İş Birliği Protokolü” kapsamında sınav yapıldı.
Merkez Kampüste gerçekleştirilen yazılı sınava, ilan edilen kadrolara başvuru şartlarını yerine getiren 106 idari personel katıldı.
 
Tek oturumda gerçekleştirilen yazılı sınavda ilan edilen 2 Şube Müdürü, 12 Şef, 10 Memur, 5 Sekreter, 5 Şoför, 2 Mühendis, 1 Mimar, 5 Tekniker ve 3 Teknisyen kadrolarından birine yükselmek isteyen adaylar, sınavda çıkan soruları çözmeye çalıştı.
 
Sınavın ilk aşaması olan yazılı sınavın başarıyla tamamlanmasından memnuniyet duyduklarını dile getiren Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinde personelin özlük haklarının korunmasına ve sınavların şeffaflığına azami derecede dikkat edildiğini söyledi.
 
Üniversitenin nitelikli eleman sayısının gün geçtikçe arttığını belirten Rektör Demir, idari personelin üniversitelerin kurumsallaşmasında önemli bir misyonu yerine getirdiklerini ifade etti.
 
İlan edilen kadrolara, en çok çalışan ve hak eden personelin yükseleceğinin altını çizen Rektör Demir, sınava giren tüm adaylara başarı dileklerinde bulundu.(İLKHA)
Bu haber toplam 300 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA