• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Batmandan deprem bölgesine konteyner desteği
24 Mart 2023 Cuma 09:26

Batman'dan deprem bölgesine konteyner desteği

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla İl Müdürlüğü tarafından deprem bölgesine gönderilen konteyner sınıflar Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine ulaştı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla İl Müdürlüğü tarafından deprem bölgesine gönderilen konteyner sınıflar Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine ulaştı.
 
Okullar tarafından düzenlenen kermeslerden elde edilen gelirle alınan konteyner sınıflar, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesindeki deprem bölgesine ulaştırıldı.
 
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünü olarak depremin ilk anında itibaren destek çalışmaları aralıksız sürdükleri ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, bu hayırlı çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
"İlk anından itibaren bütün imkanlarımızı seferber ettik"
 
Kurtaran, "Kahramanmaraş'ın yürekleri sarsan depremi, birçok vatandaşımızın hayatını derinden etkiledi. İnsanlarımızın acısı, yüreklerimizde ayrı bir yara açtı. Ancak bu zorlu süreçte, hepimiz el ele vererek, birbirimize destek olarak, dayanışma ve sevgiyle bir arada olmanın gücünü hissettik. İşte tam da bu noktada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak depremin ilk anından itibaren bütün imkanlarımızı seferber ettik. Deprem sonrası günler boyunca, gece gündüz demeden, tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte hareket ederek, yardımların en hızlı ve en doğru şekilde ulaştırılması için çalışmalar yürüttük." şeklinde konuştu.
 
"Katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum"
 
Okulların düzenlediği kermeslerin gelirleri ile alınan konteyner sınıfları Kahramanmaraş ili Göksun ilçesine ulaştırdıklarını ifade eden Kurtaran, konuşmasına şöyle devam etti:
 
"Deprem bölgesindeki öğrencilerimizin ve deprem bölgesinden ilimize gelen öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması ve her şart altında eğitime devam etmeleri için yaptığımız çalışmalar aralıksız devam edecek. Bu zorlu süreci birbirimize destek olarak, dayanışma ve sevgiyle el ele vererek aşacağız. Bu hayırlı çalışmada emeği geçen tüm okul yöneticilerine, öğretmenlere, öğrencilere ve özellikle bizi yalnız bırakmayan velilere teşekkür ediyoruz." (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
  • Uluslararası Sempozyum 3 Dilde Oturumlarla Devam Ediyor
  • “Milli Mücadelede Kuvayi Milliye Neyse Hamas da Odur”
  • Mardin'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA