

Batman’da 44 sağlık personeline UMKE eğitimi verildi
Aralarında Batman ve Siirt’ten katılan doktor hemşire, sağlık memuru ATT, anestezi teknisyeni ve tıbbi sekreterlerin de bulunduğu toplam 44 sağlık personeli eğitimlerini tamamlayarak katılım belgelerini aldı.
UMKE temel eğitim programında personele, "Çocuklarda temel ve ileri yaşam desteği, afet ve kriz yönetim sistemi, omurga, omurilik kafa travmalı hastaya yaklaşım, afet lojistiği, medikal lojistik ve çanta eğitimi, erişkin temel ve ileri yaşam desteği, karın-göğüs travmaları ve şokta genel yaklaşım, afet ve olağan dışı durumlarda sağlık olay yeri yönetimi, olay yeri güvenliği ve işaretleme, çoklu travmalı hastaya yaklaşım, haberleşme, afet psikolojisi, stres yönetimi-liderlik ve motivasyon, stratejik ekip ve çanta yönetimi, hasta taşıma teknikleri, alternatif damar yolu, tatbikat planlama ve yönetimi, çadır ve kamp alanı kurma, enkaz güvenliği" eğitimleri veridi.
Eğitimin son gününde Batman Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü 112 binasında kazan patlaması tatbikatını yapan UMKE personelleri başarılı bir şekilde yaralıları kurtardı. Eğitim sonunda Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi eğitime katılan UMKE personellerine katılım belgelerini vererek, Batman UMKE’nin daha önce çeşitli Ulusal ve Bölgesel kamplara katıldığını ve Van depreminde birçok hayat kurtardığını hatırlattı.
Bu eğitimle UMKE personellerinin deneyimlerini artırdığını belirten Bodakçi, yeni UMKE personelinin yetiştirilerek ekibe kazandırıldığını ifade etti.

İnternette rekor kıran fotoğraflar

En güzel 50 kadın arasında bir Türk

Ocak ayında plajda

Süryaniler Doğuş Bayramını Kutladı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

Pelin Batu: Türk Ordusu porno koleksiyoncusu

İpekçi, Elönü’yü marjinal görünce olanlar oldu

Mehmet Altan: Kanırta kanırta mezhep siyaseti yapılıyor

Tacizci doktor habercileri dövdü
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Tel : 0542 222 2436 / Faks : 0482 4641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA















































