• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Batman Valisi Şahin: Öğrencilerin dijital platformlardan uzak durmasında fayda var
22 Ocak 2022 Cumartesi 13:29

Batman Valisi Şahin: Öğrencilerin dijital platformlardan uzak durmasında fayda var

Batman genelinde 170 bin öğrenci ile 10 bin öğretmen 15 günlük tatil sürecine girdi. Karne töreninde konuşan Batman Valisi Hulusi Şahin, velilere tavsiyelerde bulundu.
Bugün başlayacak yarıyıl tatili 6 Şubat Pazar günü bitecek. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönem sonunda düzenlenen törende öğrencilere karnelerini veren Batman Valisi Hulusi Şahin, öğrencilerin dijital platformlardan uzak durması tavsiyesinde bulundu.
 
Vakıfbank Anadolu Lisesinde gerçekleşen karne dağıtım törenine; Vali Hulusi Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı.
 
Törende öğrencilere karne ve hediyelerini dağıtan Vali Şahin, daha sonra öğretmenlerle bir araya geldi.
 
 
“Öğrencilerin dinlenmesine fırsat verilsin”
 
Törenin ardından açıklamalarda bulunan Vali Şahin, "Bugün Vakıfbank Anadolu Lisesinde çocuklarımızın karnelerini dağıttık. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Batman’da da binlerce çocuğumuz karnelerini aldılar ve yarıyıl tatiline çıkıyorlar. Karne alan tüm çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum. Velilerimize çocuklarımızı fazla sıkmamalarını, bu 15 gün içerisinde onların dinlenmelerine fırsat vermelerini tavsiye ediyorum. Tatil sürecinde öğrencilerin dijital platformlardan ve bilgisayar oyunundan uzak durmalarında fayda var. Moral depolayarak ikinci yarıyıla sağlıklı, güçlü ve enerjik olarak hep birlikte başlayacağız." ifadelerini kullandı.
 
“170 bin öğrenci karnelerini aldı”
 
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran da yaptığı açıklamada, "Ülke genelinde olduğu gibi Batman’da da herhangi bir sıkıntı yaşamadan çocuklarımız yarıyıl tatiline girdiler. Bugün itibariyle ilimizde 170 bin öğrenci yarıyıl karnelerini aldılar. İnşallah 15 günlük tatil sürecinde iyice dinlenip, aileleriyle güzel vakit geçirip tekrar ikinci döneme yeni bir enerji ile başlayacağız. Bugün karne alan 170 bin öğrencimize ve ilimizde görevini yürüten 10 bin öğretmenimize şükranlarımızı sunuyorum.” şeklinde konuştu.
 
Yarıyıl tatilinde karnelerini alan öğrenciler ise sevinçlerini dile getirerek 15 günlük tatilde dinlenip, ikinci döneme hazır bir şekilde başlayacaklarını söyledi.(İLKHA)
Bu haber toplam 330 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
  • Mide üşütmesine ne iyi gelir?
  • Diz kireçlenmesine karşı öneriler
  • Yağış nedeniyle süt ve peynirde bolluk oluştu
  • Afrika'dan gelen çöl tozu 2 gün etkili olacak
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA