• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Batman Üniversitesi Rektörü Demir’den Vali Canalp’e Ziyaret
24 Eylül 2022 Cumartesi 10:21

Batman Üniversitesi Rektörü Demir’den Vali Canalp’e Ziyaret

​Batman Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ederek her fırsatta destek vermeye özen gösteren Batman Valisi Ekrem Canalp’i, Batman Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Demir, Vali Canalp’e üniversitenin ulusal ve uluslararası projelerini anlatarak tanıtım faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
 
Batman Üniversitesinin yerelden ulusala katkı anlayışı ile çalışmalar sürdürdüğünü dile getiren Rektör Demir, gelecek nesillerin de evrensel bir vizyonla yetişmesi için yapılan faaliyetlere desteklerinden dolayı Vali Canalp’e teşekkür etti.
 
Batman Üniversitesinin yeni tanıtım yüzü olarak tasarlanan görsel hakkında açıklamalarda bulunan Rektör Demir, ‘Bilgiyi Enerjiye Dönüştüren Üniversite’ olarak tanıtım materyalindeki kitabın bilgiyi, petrol damlasının ise enerjiyi simgelediğini belirtti.
 
Rektör Demir, yerelden dünyaya kapılarını ilimle, öğrenmeyle ve araştırmayla açan petrol şehri Batman’ın evrensel düzeyde eğitim veren kurumu Batman Üniversitesinin halkın değerlerini özümseyen ve bu değerlere sahip çıkan bir üniversite olduğunu kaydetti.
 
Türkiye’nin Güneydoğusunda bulunan Batman’ın, kadim medeniyetimizin incisi konumunda olduğunu vurgulayan Demir, Batman Üniversitesinin yeni tanıtım ağları oluşturmak, hem ilimizi hem de üniversitemizi ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmak için yoğun gayret sarf ettiğini söyledi.
 
Batman Üniversitesinin yeni projeler üreterek bölgesel kalkınmaya da destek sunmak için çalıştığının altını çizen Demir, yapılan tüm çalışmaların paydaşlar tarafından destek görmesinin kendilerini yeni projeler üretmek ve bu projeleri hayata geçirmek için daha da çok çalışmaya yönlendirdiğini sözlerine ekledi.
 
Batman Üniversitesinin projelerine destek vermekten mutluluk duyduklarını dile getiren Vali Ekrem Canalp, çalışmalarında Rektör Demir’e başarılar diledi.(İLKHA)
Bu haber toplam 330 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA