• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Batman Üniversitesi öğrencilerine ödül verildi
13 Ağustos 2021 Cuma 10:03

Batman Üniversitesi öğrencilerine ödül verildi

Batman Üniversitesi öğrencilerine Dünya Petrol Mühendisleri Topluluğu tarafından 2021 Öğrenci Bölümü Mükemmellik Ödülü verildi.
 
Türkiye'de ilk defa Fatih Sondaj gemisine teknik gezi düzenleyen Batman Üniversitesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü bünyesinde faaliyet yürüten SPE Batman University Student Chapter Öğrenci Topluluğu yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Dünya Petrol Mühendisleri Topluluğu (Society of Petroleum Engineers(SPE)) tarafından ödüllendirildi.
 
Üniversitelerin petrol ve doğalgaz mühendisliği bölümündeki eğitimlerini sürdüren başarılı öğrenci gruplarını destekleyen SPE'nin bu yılki 2021 Öğrenci Bölümü Mükemmellik Ödülü (Student Chapter Excellence Award for 2021), başarılı ve yoğun çalışmalarından dolayı dünya genelinde faaliyet yürüten yüzlerce öğrenci topluluğu arasından Batman Üniversitesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği öğrencilerinin oluşturduğu Batman University Student Chapter topluluğuna layık görüldü.
 
Topluluk Başkanı Batman University Student Chapter Öğrenci Topluluğu Başkanı Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Samar Alyounes, ödül almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Rektör Prof. Dr. İdris Demir, Bölüm Başkanı Prof. Dr. İnci Türk Toğrul ve Topluluğun Akademik Danışmanı Doç. Dr. Şükrü Merey öncülüğünde faaliyetlerini yürüttüklerini belirten Alyounes, "Yıl boyunca birçok online teknik ve sosyal etkinlik düzenledik. Türkiye’de bu ödülü ilk alan topluluk olduk. Daha öncede Türkiye'de ilk defa Fatih Sondaj gemisine teknik gezi düzenleyen öğrenci grubu olmuştuk. Teknik ve sosyal etkinliklerimize 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminde de hızla devam edeceğiz." dedi.​(İLKHA)
 
Bu haber toplam 237 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA