• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Çiftçi sektör temsilcileriyle bir araya geldi
11 Ocak 2018 Perşembe 12:40

Başkan Çiftçi sektör temsilcileriyle bir araya geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Şubesini ziyaret ederek sektör temsilcileriyle görüştü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Şubesini ziyaret ederek sektör temsilcileriyle görüştü.

Mahmut Barut yönetimindeki sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini değerlendiren Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılında tamamlanan proje çalışmalarını ve 2018 yılında yapılacak olan projelerini değerlendirdi. Şanlıurfa ekonomisinin güçlenmesi için iş adamlarına önemli görevler düştüğünü ifade eden Başkan Çiftçi, Şanlıurfa için ortak akılla hareket ettiklerini söyledi.

"Ortak akıl ile hareket ediyoruz"

Şanlıurfa'nın kalkınması için iş adamlarına büyük görevler düştüğünü ve kenti el birliğiyle ortak akılla kalkındıracaklarını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'mızı seviyoruz ve hizmet etmeyi ibadet olarak görüyoruz. Çok kısa bir sürede Şanlıurfa'mızı hak ettiği yere getirmek için büyükşehir belediye kadroları olarak özverili bir şekilde çalışıyoruz. Şanlıurfa'mızın iş adamları olarak da kentimizin kalkınması için elinizden gelen gayreti sergilediğimize inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu belirtiyorum" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden dernek Başkanı Mahmut Barut ise, "Göreve geldiğimizden bu yana sektörlerin sorunlarını ele alıyor ve Başkanımız Nihat Çiftçi ile paylaşıyoruz. Bugün de inşaat sektörü ile alakalı tüm sorunları Başkanımızla masaya yatırdık. Desteklerinden dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Kaynak:
Bu haber toplam 520 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA