• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Çakmak’tan ‘Yaylakonak’ açıklaması
07 Ocak 2019 Pazartesi 10:13

Başkan Çakmak’tan ‘Yaylakonak’ açıklaması

CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, Yaylakonak Belediye Başkanı Hasan Karakaya'nın AK Parti'ye geçmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, Yaylakonak Belediye Başkanı Hasan Karakaya'nın AK Parti'ye geçmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, CHP'den istifa ederek Yaylakonak Belediye Başkanı Hasan Karakaya'nın, AK Parti'ye geçmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Deniz Çakmak açıklamasında, "Herkesin iyi bilmesi gereken şey Yaylakonak halkının cumhuriyete ve değerlerine, sosyal demokrasiye, Atatürk ilkelerine bağlılığı gerçeğidir. Yaylakonak onurlu insanların yaşadığı aydınlık bir beldemizidir. Bilindiği gibi AKP'ye geçen Başkan önce partimize müracaat etmiş Genel Merkezimizin görev vermemesi üzerine partimizden istifa ederek AKP'ye geçmiştir. Genel Merkezimizin taktiri ile Yaylakonak Belde Belediye Başkanı adaylığına Jeoloji Mühendisi Abuzer Aydın aday gösterilmiştir. Genel Merkezimiz, kamuoyu araştırmaları, örgüt görüşleri ve diğer birtakım kriterler sonucu bu kararı vermiştir. Koltuk hırsına yenik düşen kişi daha önce kendisine oy veren Yaylakonak halkının iradesini şahsi menfaatleri için hiçe saymış ve tercihini yapmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi büyük bir dağdır. Bir dağdan bir serçenin uçmuş olması dağdan bir şey eksiltmez. Daha öncede aynı şekilde gidişlere tanık olduk ancak CHP dimdik ayaktadır" dedi.

Çakmak, "Partimiz halkımıza hizmet etmeye devam edecektir. Şahıs yaptığı açıklamada hizmet getirmek için Ak Parti'yi seçtiğini ifade etmiştir. Şahsın hangi gerekçe ile gittiği tüm kamuoyunun takdirindedir. İktidar partisine geçişlerin hangi gerekçe ile yapıldığı tüm halkımız tarafından bilinmektedir. Balyan halkı tarihsel süreç içerinde nasıl kendi onuruna sahip çıktıysa bundan sonrada aynı şekilde zamanı ve vakti geldiğinde gereğini yapacaktır. Yaylakonak halkı kimsenin emir eri değildir . Halk Özgür iradesi ile en doğru kararı verecektir. En doğru değerlendirmeyi onurlu, şerefli namuslu halk yapacaktır.

Yaylakonaklı hemşerilerim yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde partisi CHP ve adayına, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na sahip çıkacak" ifadelerini kullandı.

 
 
Kaynak:
Bu haber toplam 374 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu
  • Mardin 1969 Spor deplasmanda 1 puana razı oldu
  • Irak’ta aracın çarptığı Mardinli genç ağır yaralandı
  • Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz vekâlet edecek
  • ALES temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA