• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bakan Koca: Sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarında önemli iyileştirmeler çok yakın
11 Haziran 2022 Cumartesi 09:31

Bakan Koca: Sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarında önemli iyileştirmeler çok yakın

Sağlıkla ilgili yeni düzenlemeler içeren kanun teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geçtiğini söyleyen Sağlık Bakanı Koca, "Sözleşmeli ve kadrolu hekimlerle sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarında önemli iyileştirmeler çok yakın" dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden sağlık çalışanlarını ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı.
 
Bakan Koca, şu ifadelere yer verdi:
 
Sağlıkla ilgili bazı kanunlarla 375 sayılı kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Sözleşmeli ve kadrolu hekimlerle sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarında önemli iyileştirmeler çok yakın.
Sözleşmeli ve kadrolu hekimlerle sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarında önemli iyileştirmelerle sonuçlanacak olan kanun teklifini değerlendirip, yüce Meclisimizin iradesine sevk eden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerine teşekkür ediyorum.
 
Özlük hakları, emeklilik konusunda sevindirici netlik olmadığını düşünenler yanıldıklarını yakında anlayacaklar. Malpraktis davaları için çıkarılan yasa, yönetmeliklerle birlikte, umulmayan sonuçlar doğuracak. Her konuda sonuç, şu an görüneni aşacak.
Bu haber toplam 388 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA