• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bakan Kasapoğlu: Yurtlarımız gençlerimiz için birer yaşam alanı
01 Şubat 2023 Çarşamba 08:50

Bakan Kasapoğlu: Yurtlarımız gençlerimiz için birer yaşam alanı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "800 yurt, 850 bin yurt kapasitesi ile dünyada eşi benzeri olmayan bir alt yapıya, bir network’a bu bağlamda çok zengin bir hizmet ve eser politikasına sahibiz." dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "800 yurt, 850 bin yurt kapasitesi ile dünyada eşi benzeri olmayan bir alt yapıya, bir network’a bu bağlamda çok zengin bir hizmet ve eser politikasına sahibiz." dedi.
 
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü'nce Gaziantep Burç Ormanı'nda düzenlenen Gastronomi Kampı’na katıldı.
 
Gençlerle bir araya gelen Kasapoğlu, "Her yönüyle mükemmel bir gençlik kampındayız. Ülkemizin dört bir yanından gelecek gençlerimizi bağrına basacak bu kampın gençlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
 
Bakanlık olarak dünyanın en güçlü yurt altyapısına sahip olduklarını ifade eden Kasapoğlu, "800 yurt, 850 bin yurt kapasitesi. Dünyada eşi benzeri olmayan bir alt yapı, bir network ve bu bağlamda çok zengin bir hizmet, bir eser politikası. Özellikle kamplarımız, gençlik merkezlerimiz, spor tesislerimiz bakanlık olarak her geçen gün birer gurur tablosu olarak insanlığın, ülkemizin, tüm halkımızın her daim hizmetinde. Özellikle yurtlarımızın, gençlerimiz için sadece birer barınma mekanı değil, birer yaşam alanı olması bizim en önemli gündemimiz. O yüzden yurtlarımızda spor, sanat, kişisel gelişim, eğitim anlamda ortaya koyduğumuz çalışmalar hem birer yaşam alanı hem de ikinci bir üniversite olma imkanı tanıyor." ifadelerini kullandı.
 
“Gönül bağımızı güçlendirelim”
 
Bu yıl 7'ncisi düzenlenen kış kamplarında, arkeolojiden güzel sanatlara, spora, siyasete, diplomasiye ve gastronomiye kadar 15 farklı temadaki organizasyonun 15 şehirde düzenlendiğini hatırlatan Kasapoğlu, "Kamplarımız, gençlerimiz için çok verimli ve keyifli olacak. Biliyorsunuz biz hep katılımcı ruhtan bahsediyoruz" diye konuştu.
 
Yurtlarda kalan çölyak hastası gençler için onların hassasiyetine uygun bir şekilde gıda çalışması başlattıklarını ve onlardan güzel dönüşler aldıkları için mutlu olduğunu belirten Bakan Kasapoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Biz her daim yanınızda olacağız. Nasıl bugüne kadar yanınızda olduysak bundan sonra da sizlerin taleplerine, ihtiyaçlarına göre birlikte olacağız. Yeter ki bu iletişimi devam ettirelim. Gönül bağımızı güçlendirelim. Gönül bağı olduktan sonra gerisi teferruattır. Sizlerle aramıza hiçbir bariyer giremeyecek. Bakanlık olarak sizlerin yanında, sizlerin arkadaşı olarak var olamaya devam edeceğiz." İfadelerini kullandı.
 
Kasapoğlu, konuşmasının ardından gençlerle sohbet etti ve şeflerle yemek pişirdi. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu
  • Mardin 1969 Spor deplasmanda 1 puana razı oldu
  • Irak’ta aracın çarptığı Mardinli genç ağır yaralandı
  • Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz vekâlet edecek
  • ALES temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA