• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bakan Kasapoğlu: Türkiyenin gençleri tüm insanlık için bir umuttur
01 Şubat 2023 Çarşamba 08:58

Bakan Kasapoğlu: Türkiye'nin gençleri tüm insanlık için bir umuttur

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Biz biliyoruz ki bu ülkenin gençleri sadece bu ülke için değil tüm insanlık için bir umuttur. Adaleti, vicdanı merhameti ve enerjicisi ile gençler insanlığın umududur." dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Biz biliyoruz ki bu ülkenin gençleri sadece bu ülke için değil tüm insanlık için bir umuttur. Adaleti, vicdanı merhameti ve enerjicisi ile gençler insanlığın umududur." dedi.
 
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bisiklet dağıtım törenine katıldı.
 
Talat Özkarslı Spor Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Bakan Kasapoğlu, gençliğin önemine değindi.
 
Bakan Kasapoğlu, Türkiye'nin yurtlarının son 20 yılda dünyaya örnek bir proje haline getirildiğini söyledi.
 
"Türkiye'nin yurtları dünyaya örnek bir projedir"
 
Kasapoğlu, 800 yurt, 850 binden fazla yatak kapasitesi ile yurtların her geçen gün içerik olarak zenginleştiğini belirtti.
 
Kasapoğlu, "Bu ülkenin gençleri sadece bu ülke için değil tüm insanlık için bir umuttur. Adaleti, vicdanı, merhameti ve enerjicisi ile gençler insanlığın umududur. Gaziantep'te güçlü bir iş birliği var. Gaziantep gençlik şehri olsun. İnşallah Gaziantep'te gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak. Bu yolda hızla ilerliyoruz. Güçlü yurt alt yapımızın önemli sembollerinden birisi de Gaziantep'tir. Bu yıl Gaziantep'te yurtlarımıza başvuran tüm gençleri yerleştirdik. Gaziantep'te yüzde 100 yerleşme sağladık. Türkiye'nin yurtları son 20 yılda dünyaya örnek bir projedir. Hamd olsun 800 yurt, 850 binden fazla yatak kapasitesi ile her geçen gün içeriği ile zenginleşen bir çalışmadır." dedi.
 
"Gaziantep bir destan şehridir"
 
Kasapoğlu, "Gaziantep bir destan şehridir. Bu şehrin emrine amade olmak bizim için gururdur. Türkiye'nin yarınları olan yürüyüşünde bu güzel şehir hep dimdik bir şekilde, milli iradenin yanında yer alarak adeta halkıyla ve gençleriyle büyük bir destan yazarak damgasını vurdu. Biz de bu ülkenin her bir karışına hizmet ediyorsak, gençlik ve spor alanında Gaziantep'i ihya edeceğiz. Gaziantep'ten yarınların bilim insanlarını ve madalyalı sporcularını yetiştireceğiz. Bugün bizlerle beraber her alanda yetenekleri ile tüm sporlarda yeteneği ile örnek sporcular var. Engel tanımayan gençler ile gurur duyuyoruz. Sizler bu ülkenin bu aziz milletin en büyük gücüsünüz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Bina ikmal inşaatı yaptırılacak
  • Midyat MYO’da öğrencilere iftar verildi
  • Vali Tuncay Akkoyun, yetim çocuklar ve aileleriyle iftar yaptı
  • Bağlar ve Seyitler’de Sondaj Kuyusu Kazı Çalışmaları Tamamlandı
  • Adana'da 250 sikke ele geçirildi
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA