• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bağlar Belediyesinden yetim ve öksüzleri sevindiren destek
05 Nisan 2020 Pazar 16:08

Bağlar Belediyesi'nden yetim ve öksüzleri sevindiren destek

Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi, anne veya babasını çeşitli nedenlerle kaybetmiş olan çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yetim ve öksüz çocukların ailelerine nakdi ve gıda desteğinde bulundu.
 
Yeni tip Coronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında destekler belediye ekipleri tarafından 18 çocuğun evine ulaştırıldı. İlk etapta tespit edilen 18 yetim ve çocuğun ailesine nakdi ve gıda desteği ulaştırıldı.
 
Başkan Beyoğlu'nun talimatı ile temin edilen hediye paketleri ve nakdi destek içeren zarflar, Covid-19 önlemleri kapsamında belediye ekipleri tarafından ilçenin farklı mahallelerinde yaşayan ailelerin evlerine ulaştırıldı.
 
"Yetimi ve öksüzü sevindirmek medeniyetimizin bize yüklediği sorumluluktur "
 
"Yetimi, öksüzü, yoksulu sevindirmek medeniyetimizin ve dinimizin bize yüklediği bir sorumluluktur " diyen Başkan Beyoğlu, sosyal belediyecilik örneği olan bu projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydetti.
 
Beyoğlu, "Uzun süredir planladığımız bir sosyal sorumluluk projesi idi. Tespit ettiğimiz 18 yavrumuza ve ailelerine çam sakızı çoban armağanı misali desteklerde bulunduk. Onların sevindiğini ve mutlu olduğunu hissetmek bizi çok mutlu etti. Sosyal belediyeciliğin öncüsü olan sayın cumhurbaşkanımızın belirlediği misyona riayet ederek kentimizde bulunan ihtiyaç sahibi kesimlere yönelik hizmetler yürütüyoruz. İmkânlar ölçüsünde yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz " dedi.(İLKHA)
Bu haber toplam 579 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA