• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Avrupa Yetim Eli ve IHO-EBRAR Tanzanyada kurban eti dağıttı.
14 Ağustos 2019 Çarşamba 11:48

Avrupa Yetim Eli ve IHO-EBRAR Tanzanya'da kurban eti dağıttı.

Avrupa Yetim Eli Derneği ile IHO-EBRAR, Afrika kıtasındaki Tanzanya ülkesinde binlerce aileye kurban eti ulaştırdı.
Avrupa Yetim Eli ile IHO-EBRAR, Türkiye ve Avrupa'daki hayırseverlerin kurban yardımlarını, Tanzanya'daki yaklaşık 10 bin ihtiyaç sahibine ulaştırdı.
 
Tanzanya'nın Zanzibar kentinde çalışma yürüten Avrupa Yetim Eli Derneği ile uluslararası yardım organizasyonu IHO-EBRAR, Türkiye ve Avrupa'daki hayırseverlerin kurban yardımlarını binlerce ihtiyaç sahibine ulaştırdı.
 
Avrupa Yetim Eli Derneği Tanzanya Koordinatörü Cahit Ataş, yaptığı açıklamada, "Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli olarak Afrika kıtasının Tanzanya ülkesine geldik. Kurban çalışmalarımız son günlerine doğru geliyoruz. Hayırseverlere teşekkür ediyoruz. 8 bin aileye kurban etini ulaştırmaya çalışacağız. Yardımlarımız tanzanya ile sınırlı değil. Türkiye, Balkanlar, Filistin, Yemen, Arakanlı mülteci kampları olmak üzere dünyanın birçok yerinde çalışmalarımız var." dedi.
 
IHO-EBRAR Tanzanya Koordinatörü Sabahattin Ugar da kesim faaliyetlerini bitirdiklerini belirterek, "Şu anda etlerimizi parçalıyoruz. Bunları yaklaşık 2 bin aileye dağıtacağız. Dağıtımtan sonra gıda giyim ve karışık çalışmalarımız olacak inşallah. Burdaki yetimlerin, fakirlerin de hayırseverlere çok selamı ve duaları var. Allah kendilerinden razı olsun. Bayramlarını tebrik ediyorlar. Burdaki yetimler, ihtiyaç sahibi insanlar çok sevindiler. Sürekli olarak yardımlarınızı bekliyorlar." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Bu haber toplam 179 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA