• Mardin22 °C
  • Diyarbakır21 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak24 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aquaman and The Lost Kingdom, Necrus Şehrine Götürüyor!
30 Haziran 2021 Çarşamba 09:54

Aquaman and The Lost Kingdom, Necrus Şehrine Götürüyor!

Aquaman and The Lost Kingdom'dan bir set görseli paylaşıldı.
James Wan'in yönetmeni olduğu DC Evreni filmi Aquaman and The Lost Kingdom'dan yeni bir set fotoğrafı paylaşıldı. Görsel, doğrudan film hakkında bilgi sahibi olmamızı sağladı. Çünkü sette kullanılan klaketin üzerinde Necrus yazısı yer alıyor. Necrus'un bir denizaltı şehri olduğu biliniyor.
 
Atlantis'e benzer bir denizaltı şehri olan Necrus, Atlantis'ten farklı olarak daha belirsiz bir statüde bulunuyor. Necrus yalnızca belirli zamanlarda görünür olan bir şehirdir. Belirli bir lokasyonu yoktur, her seferinde farklı bir yerde belirebilir. Şehrin vatandaşları da tamamen uzaylılardan oluşur. Varlığını, dünyanın yörüngesinde bulunan bir uyduya borçludur.
 
Necrus aynı zamanda The Black City olarak da tanınıyor. Ayrıca Aquaman and The Lost Kingdom'ın kötü adamının Mongo olacağı söyleniyor. Karakteri Game of Thrones ile tanıdığımız Pilou Asbæk'in canlandıracağı dedikodular arasında bulunuyor. Mongo, Necrus'un tiran yöneticisi olarak biliniyor. Şehirde yaşayanları aşağı gören Mongo denizin altında yeri olmadığını düşünüyordur.
 
İlk Aquaman filmi, dünya çapında başarı yakalamıştı. En sevilen DC filmlerinden biri olan Aquaman, 1.1 milyar dolarlık kazanç elde etmişti. Aquaman and The Lost Kingdom'ın oyuncu kadrosunda Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Yahya Abdul Mateen II, Temuera Morrison gibi isimler yer alıyor.
 
Aquaman and The Lost Kingdom, 16 Aralık 2022'de gösterimini yapacak.
 
Kaynak: magazinmahallesi.com
Bu haber toplam 899 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA