• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Animasyon Filmi Raya and The Last Dragondan Dublajlı Fragman!
27 Ocak 2021 Çarşamba 12:19

Animasyon Filmi "Raya and The Last Dragon"dan Dublajlı Fragman!

Raya ve Son Ejderha, yakında izleyici karşısına çıkıyor.
Mitolojiyle bir animasyon filminde daha önce hiç görülmediği kadar içli dışlı olan Raya and The Last Dragon'dan yeni bir fragman yayınlandı. Star Wars'un yıldızlarından Kelly Marie Tran'in başkahraman olan Raya'ya sesiyle hayat verdiği film, yurt dışında Disney+ üzerinden izleyici karşısına çıkacak. Ülkemizde ise sinemalarda izleme şansı yakalayacağız.
 
Carlos Lopez Estrada'nın yönetmenliğini üstlendiği Raya and The Last Dragon'ın konusu ise şöyle: Yıllar öncesinde dünyanı dört bir yanında ejderhalar bulunurdu. Ancak şimdi sadece Sisu adında bir ejderhanın var olduğu düşünülmektedir. Raya adında bir savaşçı, Lumandra olarak bilinen bir yerde bulunduğu düşünülen ejderhayı bulmak için macera dolu bir yolculuğa koyulur.
 
Legend of Korra benzeri bir atmosfere konuk olacağımız Raya and The Last Dragon'ın orijinal seslendirme kadrosunda Kelly Marie Tran'in yanı sıra Awkwafina, Gemma Chan, Alan Tudyk, Daniel Dae Kim, Sandra Oh, Benedict Wong gibi Hollywood'un ünlü isimleri bulunuyor. Disney yapımı filmin yönetmenliğini Big Hero 6, Moana gibi yapımlarla tanınan Don Hall ve Blindspotting ile karşımıza çıkan Carlos Lopez Estrada üstlendi. Öncesinde ise  Paul Briggs ve Dean Wellins'in filmi çekmesi planlanıyordu. Adele Lim ve Qui Nguyen, Raya and The Last Dragon'ın senaryosunu kaleme aldı.
 
Raya and The Last Dragon, 5 Mart tarihinde Disney+'ta yayınlanacak. Ülkemizde aynı tarihte sinemalarda gösterilmesi planlanıyor.
 
Kaynak: beyazperde.com
Bu haber toplam 502 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA