• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Amerika Gişesinde ‘Space Jam: A New Legacy’, ‘Black Widow’u Devirdi
19 Temmuz 2021 Pazartesi 10:00

Amerika Gişesinde ‘Space Jam: A New Legacy’, ‘Black Widow’u Devirdi

Space Jam'den sürpriz zafer!
Amerika gişesinde, beklenmedik bir galibiyetle, LeBron James'in animasyonlu Looney Tunes ekibiyle bir araya geldiği “Space Jam: A New Legacy”, 31,6 milyon dolarlık bilet satışıyla rekabete girdi. Warner Bros.'un 1996 yapımı “Space Jam” filminin devamı, filmin vizyona girdiği ilk üç günde 20 milyon dolar hasılat getireceğini öngören tahminlerinde ötesinde bir gişe hasılatı elde etti.
 
Eleştirmenler, “Space Jam: A New Legacy”yi beğenmedi ve çok düşük puanlar verdi ama izleyiciler, ilk filmde olduğu gibi bu bölümü de benimsemiş görünüyor. “Space Jam 2”, Kuzey Amerika'da 3.965 sinemada gösterildi ve abonelere ücretsiz olarak HBO Max'te yayınlandı. Warner Bros. Yerel Dağıtım Başkanı Jeff Goldstein, “Bu filmin pazarlaması gerçekten eğlenceli görünüyordu ve her yerdeki izleyicileri uyarmaya yardımcı oldu.” dedi.
 
“Space Jam 2”nin beklenenden daha iyi başlaması, geçen hafta sonunun şampiyonu, Disney ve Marvel'in “Black Widow” filmini gişe listelerinde ikinci sıraya taşıdı. Başrolünde Scarlett Johansson'ın yer aldığı süper kahraman macerası, ikinci hafta sonunda 26.3 milyon dolar hasılat yaptı ve açılış satışlarına göre %67'lik keskin bir düşüş yaşadı.
 
Şimdiye kadar, “Black Widow” Kuzey Amerika'da 131 milyon dolar ve dünya çapında 264 milyon dolar gelir elde etti. Pandemi standartlarına göre etkileyici olsa da 200 milyon dolarlık bir Marvel filmi için potansiyel olarak zayıf bir sonuç. “Black Widow”un abonelere 30 $ karşılığında sunulduğu Disney Plus'taki dijital kiralamaların salon kayıplarını telafi etmesi de pek olası değil. Daha da önemlisi, çizgi roman uyarlamasının Marvel Sinematik Evreni için hayati bir sinema pazarı olan Çin'de henüz bir vizyon tarihi yok.
 
Uzak bir üçüncülükte, Sony'nin “Escape Room: Tournament of Champions” filmi 2.815 lokasyondan 8,4 milyon dolarla yer aldı. 4. sırada ise Universal'ın "Hızlı ve Öfkeli" devam filmi "F9", 7,6 milyon dolar hasılatla yer aldı. Biir başka Universal filmi olan “Baby Boss: Family Business”, hafta sonu boyunca 4,7 milyon dolar kazandırarak ilk beşi tamamladı.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 1011 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
  • Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
  • Uluslararası Sempozyum 3 Dilde Oturumlarla Devam Ediyor
  • “Milli Mücadelede Kuvayi Milliye Neyse Hamas da Odur”
  • Mardin'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
  • Tayakısı: Tarım sektörünün ayakta kalabilmesi için çiftçi yüzde yüz desteklenmeli
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA