• Mardin24 °C
  • Diyarbakır23 °C
  • Batman23 °C
  • Şırnak19 °C
  • İstanbul25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Amazon, Yüzüklerin Efendisi Setinin Güvenliksiz Olduğu İddialarını Reddediyor
09 Temmuz 2021 Cuma 10:01

Amazon, Yüzüklerin Efendisi Setinin Güvenliksiz Olduğu İddialarını Reddediyor

The Lord of The Rings setinde dublör kazaları yaşanıyor.
John D. Payne ve Patrick McKay'in yaratıcısı olduğu The Lord of The Rings dizisi Yeni Zelanda'da sette çekiliyor. Geçtiğimiz ay içerisinde New Zealand Herald isimli mecrada, Yüzüklerin Efendisi setinde en az üç dublörün yaralandığı haberi yayınlanmıştı. Amazon ise set koşullarının güvenliksin olduğu iddialarını reddetmeyi tercih etti.
 
Amazon Stüdyoları sözcüsü, yaşanan kazalar hakkında şu sözleri sarf etti: "Amazon Stüdyoları, oyuncu ekibi ve set ekibinin sağlığının, fiziki ve mental refahının önemini son derece ciddiye alıyor. İlk önceliğimiz olarak prodüksiyon ekibi, Yeni Zelanda hükümetinin yayınladığı kurallara uyuyor. Setin güvenli olmadığına dair tüm iddialar yanlıştır."
 
Mad Max: Fury Road, Xena: Warrior Princess, Wonder Woman 1984 gibi yapımlarda rol alan dublör Dayna Grant'in, The Lord of The Rings'de yaralandığını açıklamıştı. Başından yaralanan ve travmatik bir durumu söz konusu olan Grant için 100.000$ ameliyat parası bağışlandı. Söylenenlere göre prodüksiyon ekibi Dayna Grant'in yaralanmasını bir Yeni Zelanda hükümet kurumu olan WorkSafe'e bildirmedi. Ayrıca bir diğer dublör Elissa Cadwell'in yara alması sonucu oyuncu, hastaneye 500.000$ ödeme yapmak zorunda kaldı.
 
The Lord of The Rings, Numenor Krallığı dönemine götürecek. Dunedain soyunun hikayesinin anlatılacağı dizide Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ve Daniel Weyman oyuncu olarak performans sergileyecekler. Dizinin ilk sezonunun 465 milyon dolara çekildiği açıklanmıştı. The Lord of The Rings, 2022 yılı içerisinde Amazon Video Prime'daki yerini alacak.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 896 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
Midyat'ın İl Olmasını İstiyor musunuz.?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2024 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA