• Mardin20 °C
  • Diyarbakır16 °C
  • Batman15 °C
  • Şırnak15 °C
  • İstanbul18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Amazon, Pop Yıldızı Laura Pausinili İtalyan Filmini Duyurdu
21 Temmuz 2021 Çarşamba 10:25

Amazon, Pop Yıldızı Laura Pausini'li İtalyan Filmini Duyurdu

Amazon'dan bir filmi daha geliyor!
Amazon Studios, yakın zamanda Sophia Loren'in başrolünde yer aldığı "The Life Ahead" için Oscar adayı olan tema şarkısı "Io Sì"yi (Seen) seslendirmek üzere Diane Warren'la ortaklık yapan pop yıldızı Laura Pausini'nin yer aldığı yüksek konseptli yeni bir orijinal İtalyan filminin tanıtımını yaptı. Henüz ismi belli olmayan ve çekimlerine başlanan filmin yönetmenliğini, Bollywood tarzı müzikal numaraların yer aldığı “Crazy About Love” gibi birçok hit RAI TV dizisiyle tanınan, İtalya'nın en yenilikçi yazar-yönetmenlerinden biri olan Ivan Cotroneo üstleniyor.
 
Filmin prodüksiyonunu Endemol Shine İtalya üstlenecek. Yayın hakları, 2022'de 240'tan fazla bölgede yalnızca Prime Video'da olacak. Ağırlıklı olarak İtalyanca ve İspanyolca performanslar sergileyen Pausini, yayınladığı 13 stüdyo albümünden biri olan ve dünya çapında 70 milyondan fazla albüm satışına imza atan en iyi Latin pop albümü kategorisinde “Escucha” ile 2006 Grammy Ödülü kazandı. Pausini, düzenli olarak uluslararası turnelere çıkıyor ve albümlerinden birinde yer alan “Mi abbandono a te” adlı parçayı seslendirmek için Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Michael Bublé ve Madonna gibi isimlerle sahne aldı.
 
Pausini'nin özgün bir fikrine dayanan film, Cotroneo ve sık sık birlikte çalıştığı yazar Monica Rametta tarafından yazıldı. İtalya'nın pop müzik kraliçesini ilk kez kamera önüne koyarken, Pausini'nin özel ve profesyonel yaşamına kısa bir bakış sunacak olan film, sinema sevgisini içeren yenilikçi bir anlatı benimseyecek.
 
Gherardo Gossi (“Diaz”, “The Macaluso Sisters”) görüntü yönetmeni olarak görev yapıyor. Pausini, "Bir süredir film projeleri için teklifler alıyordum ama zamanımı ve enerjimi harcayacak kadar özel bir şey bulamadım. Sonra, Şubat 2020'de Amazon Studios ile tanıştım ve toplantılarımızdan birinde, benim için daha önce hiç anlatmadığım ve şimdi paylaşmak istediğim bir hikaye olduğunu fark ettim." dedi.
 
beyazperde.com
Bu haber toplam 926 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA