• Mardin15 °C
  • Diyarbakır15 °C
  • Batman14 °C
  • Şırnak13 °C
  • İstanbul14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç tamamlanan köprülü kavşak için teşekkür etti
25 Ocak 2021 Pazartesi 08:30

Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç tamamlanan köprülü kavşak için teşekkür etti

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın seçim vaatleri arasında yer alan Altınşehir Köprülü Kavşağının resmi açılışı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.
Adıyaman Belediye Bakanı Süleyman Kılınç'ı makamında ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Belediyenin çalışmaları hakkında kılınç'tan bilgi aldı.
 
Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Kılınç “Bildiğiniz gibi bu yolda iki üniversite öğrencisi meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybetmişlerdi. Bu çocuklarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yaşanan bu üzücü olaydan sonra ulaşım problemimizin daha çok üzerinde durarak Ulaştırma Bakanlığımızdan sorunun çözülmesini talep ettik. Bu talebimiz üzerine harekete geçen Bakanlığımız Altınşehir Mahallesi'nde başlattığı çalışmaları kısa süre içerisinde tamamladı ve çok şükür bu önemli eserin resmi açılışını yaptık." dedi.
 
Kılınç battı-çıktı için emek sarf eden herkese teşekkür ederek "İhale süreci 600 gün olmasına rağmen yaklaşık 300 günde tamamlanan bu projenin ilimize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na, dönemin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcımız Enver İŞKUR'a, bakanlık çalışanlarına, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü yetkililerine, müteahhit firmaya yetkililerine ve çalışanlarına, projenin başından bu yana görev yapan Valilerimize, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımıza, AK Parti il teşkilatımıza ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bakanımızdan 400 Yataklı Hastane kavşağına da bir battı-çıktı ile şehrimize nefes aldıracak bir çevreyolu talebinde bulunduk. İnşallah bu projelerde bir an önce kentimize kazandırılır." ifadelerini kullandı.
 
Projede Adıyaman Belediyesi’nin katkılarından da bahseden Kılınç, “Proje sürecinde Adıyaman Belediyesi olarak biz de Altınşehir Mahallesi’nin altyapısını yenileyerek, mahallenin altyapı sorununun uzun yıllar ortadan kalkmasını sağladık." şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından Bakan Karaismailoğlu ve beraberindeki heyet 400 Yataklı Hastane kavşağında incelemelerde bulundu. (İLKHA)
Bu haber toplam 145 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Mardin nöbetçi eczaneleri
ANKET
2024 Yerel Seçimlerinde Kimi Belediye Başkanı Olarak Görmek istiyorsunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 1997 - 2023 Midyat Habur | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : / Faks : 04824641346 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA